Selimustafa Kızlar kısa gündüz uykuları uzayan var mı aranizda . Bizimki 6 ay 17 günlük hala 30 40 dk bı ara günde bir kez bir saat uyurdu şimdi o da yok
Mircan Selimustafa canım benegim 40 günlük en fazla 10dk uyuyor hemen uyanıyor sallıyorum tekrar uyuyor sonra bir daha uyanıyor akşam 10kadar böyle hiç ağır uykusu yok yada kesintisiz uyumuyor gaz ilacı kullanıyorum karnı tok altını değiştiriyorum ama yok yine 1 saat bile uyumuyor gece desen 5 defa uyanıyor uykusuzluktan çok yoruldum 😥😥
Arastirananne44 Selimustafa kısa gündüz uykularıni uzatmak en zor şey bence. O düzeldi mi tüm düzen oturuyormuş. Uyku meleği kanalında bu konuyla alakalı video var bunlara katı bir şekilde uyarsanız altı hafta içinde (evet ALTI hafta 😒) düzene oturur diyo seride samurkas.
Bnki_95 Uykudan uyandığı anda tekrar uykuya döndürmek gerekiyor. 30-45dkk arası döndürmeye çalışmak lazımmış. Nasıl uyuyorsa öyle uyutulmalı diyor uyku danışmanları tabii ben izlediğim Bi video da görmüştüm. 6.haftanın sonunda bebeğinizin uyku süresi uzar diyor.
Selimustafa Bnki_95 iki aylık olduğundan beri her gün öyle yaptım akşama kadar günüm uyutmak la geçti ama hala ayni
Meryemmeva Selimustafa ma Selimustafa sizin gibi aylarca geri dondurmekle, krizlerle ugrastim 13.ay atagindan sonra birden kendiliginden duzeldi ama ben de 3.ayfan itibaren dondurmek icin istisnasiz her uykuda ugrastim..
Selimustafa Arastirananne44 6 hafta degil 4 ay uğraştım ama her uykuda hatta dk sayarak videoyu defalarca izledim olmadı şuan 6 ay 17 günlük yine ayni
Meryemmeva Simdi 2. Cocugum var 4 aylik, tabiki dondurmeye ugrasmak gibi bir luksum yok abiden oturu, bakalm bunda nasil islicek surec
Selimustafa Meryemmeva benimde bu ikinci cocugum ilki 4 yaşında bu 6 aylık çok yıprandım gerçekten bı yandan da 3 buçuk aydır meme reddi ile uğraşıyorum bı yalnız basima çok zor geçiyor günler umarım düzelir. Sizin ikinci bebeğiniz de mi öyle kısa uyku yapiyor
Meryemmeva Selimustafa 2.si malesef emerek uyuyor ve her zaman olmasa da kalkiyo.. 1numafa desteksiz uyudugu halde kalkiyodu o yuzden bu olayi zamana biraktim.. sizin gibi saa tutuyodum 27 dakika sonunda uyudugu oluyodu ama anlatildigi gibi 6haftada bitmedi 6 ayda bitti😁😁
Selimustafa Bilgiliannem 2 buçuk 4 saat aralığı. Saat debtuttum defalarca 3 saatte bir uyuttugumda uyuyor dedim öyle denedim yok yine aynı öneri iz varsa sevinirim