Halil Kızlar merhaba bebeğim bir aylık 4 buçuk kilo 57 cm molfix bez kullanıyordum ama lastik izi oluyor sleepy denemek istiyorum 1 numara mi almalıyım 2 mi kalıpları nasıl acaba kullanan var mı memnun musunuz?
Giraysmom20 Halil iki numara alın bir numara küçük gelir iki numarayıda küçük boy alın kısa bir süre sonra üç numaraya geçmeniz gerekecek çünkü
mer_mer Halil oğlum 1 ay 19 günlük suan 5565 kilo sleepy 2 kullanıyoruz 2 hafta oldu geçeli sleppy 1 bacaklarını sıkıyordu 2 rahat oluyor suan
Deletedmom388 Halil 2 numara alın. 1 numara zaten 2-5 kg olması lazım.Bebeğiniz nerdeyse 5kg zaten, 2numaraya geçin daha rahat olur.
Giraysmom20 mer_mer bence bu paketten sonra 3 numaraya geçin 2 numara 6 kiloya kadar yakın zamanda yine bacaklarını sıkıp rahatsız edecektir kuzuyu 😔
sed merhabalar kilosuna göre numarasini bakmalisiniz sleepy 2 no 3-6 kilo uzun süre kullanamazsınız ama. Tavsiyem kilosuna göre bez nosu bakmaniz
2prematureannesi Halil sleppy küçük boy 2 numara alın ben doğduğundan beri sleppy kullanıyorum çok memnunum hatta bezin o kadar dolmasına rağmen sızdırma yaşamadım
mer_mer Giraysmom20 1 paket daha var maalesef olabildiğince rahatsız ettirmeden bitirmeye calısıcam olmazsa mecbur 3 numara alıcam
Eslemmomy Halil 2 al bence biz 39 günlüğüz 4 kilo kadariz şimdiden sanki bacaklarında iz bırakıyor 1 numara