Balkzm_0604 Nnnnnn banada sağlık ocağı verdi 2 aylıkken doktora götürdüm kullanıyor musun dedi yok dedim Bi ara kullandım bıraktım günlük 5 damla kullan 1 yaşına kadar dedi Unutuyorum bazen düzensiz kullanıyorum
mirayilknurtolga Nnnnnn bizde dün 4 ay aşısı için sağlık ocağına gittik,verdiler. Kendi doktorumuza gönderdik WhatsApp tan ilacı sorduk, kullanalım mı diye, kullanın dedi.
mirayilknurtolga Nnnnnn evet kabızlık yapabilir kaka rengini değiştirebilir. Tadı ağır ve kötü olduğu için kusabilir dedi bizimki de. Doktorumuza gönderdik kullanalım mı diye, kullanın. Kontrole geldiğiniz de değerlendirmesini yaparız dedi.
Angel_45 3 aydır kullanıyorum ben hamilelikten kalanı kullandım , sonra kadın doğum günün verdiğini şimdide sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum
aramsamsam Nnnnnn Newvit kullandık çoğunlukla bi dönemde ocean aldık. Ama newvit içerk olarak daha etkili. Kabızlık vsde yaşamadık.
Naneyapragi Nnnnnn bestiron tavsiye ederim kakada renk değişimi kabızlık vs yan etkisini yaşamadık tadı da portakal aromalı kızım ağzını açıyor görünce hemen sevdi
Bulutbey Bizde sidefer kullanıyorduk. Geçen bitti yenisini almadım. Dün kan sayımı yaptırdık. Bazı değerler sınırda çıktı. Benim kuzenim de doktor ona sordum devletin karşıladığı ile arasında fark yoksa bize ondan yaz diye. Bugün bakmış içeriklerine. Sidefer’in multivitamin olarakta etkisi varmış. Yüne ona devam edeceğiz. Birde zeka gelişimi için çok önemli kullanmamazlık yapma dedi. Sizin de bilginiz olsun.