TospikOglusum Deletedmom99 evet herşey ayan beyan olduğu için rahatsız oldum zaten.sapik dolu etraf gerçi kimse kimseyi tanimiyo ama neden erkek olsunki genede
Deletedmom99 TospikOglusum benim kadın olduğumdan emin misin ya da ben senin erkek olmadığını nereden bileyim belki de gelen yorumları okuyup gülüyorsun
TospikOglusum Mom0870 bana da geri dönüş yaparsanız sevinirim gerçekten.yazinin fotosunuda aldım kaldırsa bile delil bende
Mom0870 TospikOglusum Gereken yapılmış erkek üye yasak tespit edildiğinde şimdi olduğu gibi yasaklıyoruz, böyle durumlarda yorumu bildirmenizi rica ediyorum. İyi forumlar ❤️
Arasannesi TospikOglusum gördüm adamın yorumunu yeni katılmış zaten foruma.Allah tan abuk sabuk bır tıp degıl yorumundan bellı😀
minikpatates TospikOglusum hala hergun israrla bebeklerinin fotolarini paylaşan cahil insanlar var. Her gun degisik post hadi anlik bebeklerimizi paylasalim ya ne slak insanla ya. Mantığıma aykiri. Isleri yok evde burda bebek paylasiyorlar
TospikOglusum Deletedmom99 bu formla ilgilenenler baksın hepimize bilgilerimizden tek.tek çıkar zaten ortaya
Deletedmom348 TospikOglusum Evet pişik muhabbeti kişisel bakım ya da kaynana muhabbeti mi okuyacaklar 😂 Allah akıl versin ya