nazlimm Kizlar kzik 4 ay olmasina 4 gun var ama ayaklarinin ustune bastirnca ayakta durmuor yigilior varmi bole olan yani normal mi
TgcDvc nazlimm uzun süre basamaz zaten ama parmak uclarını basabilir yıkarken falan yüzüstü yatırınca kolunuza ayaklarını itebilir ama kimi bebek tembel olur bi doktora sorun isterseniz
Turgutunannesii nazlimm canım benimkide öyleydi hatta kaynanam falan başkalarının bebekleri ayaklarını dik ediyor bunda bişey olmasın diyorlardı çok Şükür Rabbime 9aylik olunca bastı sopa gibi duruyor şimdi 😁😁
nazlimm TgcDvc persembe gunu kontrolimuz var sorcam evet ole yikarken attiriyor kendini arkaya dogru ayaklariyla
Nuray2304 2707 öyle demek istememiş. Birinin yardımıyla ayakta durması ayağını itip diretmesi saniyelik dik durmasını kastetmis😊
TgcDvc nazlimm o zaman bi problem yoktur inşallah benımkide Cumartesi gunu 4 aylık olcak arada basıyo arada basmıyo ama yıkarken dimdik yapıyo kendini daha ufaklar 5 6 aydan snra daha kuvvetli olurlar
tgc nazlimm bnm kızım aynen öyleydi kucagim da tutunca karnına çekerdi ayağını basıp kuvvet vermezdi 4 ay 22 günlük olduk son iki haftadır birden basmaya başladı sizde bekleyin biraz daha
Muberra nazlimm cnm benimkide oyle basmasi gerekmiyo ki zaten dha kucuk ilk oglumda gec basmisti endiselenme cok normal yani.
Aycanada [bilinmeyen] koscakmi diye sormamis zaten aklina takilmis boylemi olur diye sormus hemen ne meraklisiniz atarlanmaya ya🙄
Derinsum nazlimm canım ben sorduğumda normal dedi doktorumuz kalça çıkığı testi iyi çıktıysa tabi benim kızım şuan 5 ay 8 günlük yaklaşık 15 gündür basiyor hiç basmazdi bende korkmuştum ama hem basmaya başladı hemde artık donmeye başladı ikisi aynı gün yaptı
EsraBilal nazlimm parmak uçlarına basabilir ama daha erken onlar için. Benimkide şuan 4 ay 5 günlük yeni yeni basıyo ve yürümek istercesine kendini atıyo. Ben tabi bunu sürekli yaptırmıyorum zorlamamak gerekir