Oyku2019 Kızım 13 aylık oldu hala tek başına desteksiz duramıyor normal mi.tutunup kalkiyor,emekliyor, sıralıyor ama tek duramıyor
bitterikolata Oyku2019 aktivite masası kullanıyor musunuz onun başında ayakta durarak çabuk pekiştiriyorlar
melisaninannesi Oyku2019 yakın bir zamanda yürüyecektir. Benim kızım da bir yaşında aynı sizin söyledikleriniz gibi. İnşallah yakın zamanda yürürler.
Marchmom Marchmom kusura bakmayın, ben yanlış okumuşum, bebeği emziriyırdum da. Ben bunları yapıyor ama desteksiz oturamıyor diye okumuşum.
Oyku2019 Canparem_ bana da saglik ocağından hemsire aşı olurken 1 yaşında çocuğun desteksiz durabilmesi lazm bikac adım atmasi lazm kendi basina desi o yüzden endiselendm yapmıyor diye
Oyku2019 su_sde anlamadm yardımcı olmayacaksaniz cevap yazma zahmetinde bulunmayon.cindellikve kaynana olunca yüzlerce kizi cevap veriyor amacına uygun konular olunca bi acayipsiniz
Cascas19 Oyku2019 ben 18 aya kadar yürğmemesi normal diye biliyorum. Yani en geç 18 ayda tek başına yürümesi gerekdiğer hiçbirşeyde sıkıntı yok demişsin ama gene d eiçin rahat etmiyorsa bir Dr a götürebilirsin.
Feridekoca Oyku2019 benim de kizim 13 aylik ve hala yürümuyo 9 aylikken falan 10 adim atiyodu sonra korktu mu bisey oldu ayakta duruyo bi kac adim atiyo ama korkuyo gibi hemen oturuyo bende artik yürüsün istiyorum 😔
Oyku2019 Feridekoca insallah canim saglik ocagi hemşiresi tek başına dueup bikac adım atmasi lazm dedi yapamayinca endiselendm
Canparem_ Oyku2019 her çocuğun gelişimi farklı benim kızım birden ayağa kalktı kendisi istediği zaman fazla üstelememek gerek endişelenmen için daha erken
bitterikolata Oyku2019 ya 18 aya kadar yürümemesi bile normal çocuk zaten tutunup kalkabiliyormuş hiç düşünmeyin bence gayet normal
Oyku2019 bitterikolata tamam teşekkür ederim saglik ocağında bağımsız birkac adim atabilmesi gerekir demisti o yuzden aklıma takıldı