Snglkmlalp LadyMarmalade özelde şirin hanım var muayenehanesi. Arkadaşlarımdan götürenler çok ve memnunlar. Ben kendim Grand MedicAl Çiğdem hanıma götürüyorum bebeğimi. Ben de gayet memnunum.
LadyMarmalade Snglkmlalp çiğdem hanım nasıl ilgileniyor mu bir kaç arkadaşımdan pek iyi ilgilenmediğini duymuştum
Snglkmlalp LadyMarmalade ben gayet memnunum ilgili. Her şeyi söylüyor ben bi sorun yaşamadım 3 Aydır. Ama ben pek pimpirikli biri değilim. Hani kimileri vardır inini dibini sorar o tarz olmadığım için benim beklentimi karşılıyo Çiğdem hanım.
1anne_- Çiğdem hanıma gidiyoruz ama değiştirmeyi düşünüyoruz çünkü günündeyse iyi ilgileniyor bazen sorunuzu sormadan kestirip atıyor ebeveyn olarak sizin ısrarcı olmanız gerekebiliyor soru sorma konusunda insan bir soru bile sorsa dr. Rahatsız etmiş bi his uyanıyor
PortakalKokulum merhaba, bizde manisadayız, sekiz eylülde vildan ürk var o bizim doktorumuz , şehir hastanesinde de burcu tanrıkulu arkadasım cok önerdi kontrole bidahakine ona götürücem cok ilgilenmiş
1anne_- PortakalKokulum merhaba hala vildan hanıma gidiyor musunuz birde bebeğiniz kaç aylık demir damlası hakkında size ne bilgi verdi acaba
PortakalKokulum 1anne_- evet vildan hanıma gidiyoruz biz, kan tahliline göre veriyo öyle kadası a göre vermiyo bide baya ilgili
PortakalKokulum 1anne_- 1 yasındayken vardı demir eksikliği o zman vermişti ama sonra kullanmadık pandemi falan olunca kontrollere cok gidemedik ama bu ara götürücem oda 250 olmuş muayene kan tahlilide o kadar vardr
PortakalKokulum Kelebek95 Yok ama sekiz eylül arayıp odasına baglamasını isteyebilirsiniz müsaitse sekreteri acıyo sorup bilgilendiriyo