Emelimsi Kızlar ekgıda için alınması gerekenler için bir liste oluşturalım derim:) tecrübeli annlerden önerilerini bekliyorum
Sibelll Emelimsi ben aldıklarmı yazayım daha kullanmak nasip olmadı ama.Avent buharlı pişirici,silikon tabak,emzikli meyve filesi,cam rende,Alıştırma bardağı,3önlük silinebilenlerden
theQueen Silinebilir su geçirmez önlük Cam rende Buharda pişirme aparatı Silikon kaşık 2-3 tane yeterli oluyor Sebze meyve filesi silikon olandan Şimdiye kadar başka ihtiyaç olmadı bizde 9 ay 7 günlük oğlum 😇
theQueen Emelimsi Rica ederim 😇 ek gıda başlıklarına arama butonundan bakarsanız epey cevap bulabilirsiniz 😇
arasmoms07 Sibelll avent buharlı pisiriciden mennunmusunuz bende almak isiyorum ama 500 tl ao yüzden sormak istedim
Oglusbora arasmoms07 bence o kadar para vermeye gerek yok canm zaten bi süre sonra pütürlü yedemeye baslıyosun bebegm 10aylık bu arada tam pirinç unu ve irmik unuda ilk alınacaklar listesime ekleyn
Mine Bol bol kaşık su biberonu slikon tabak cam rende küçük teflon tencere önlük vakumlu cam kavanoz (yoğurt ve püreleri İçin ) şuanlık aklıma gelenler bjnlar 😊