miracinnannesii Kızlar lor peynir ile neler yApıp veriyorsunuz bebişlere bnada fikir olur 6 aylığız bu arada 🥰
DeSeRtRaiN miracinnannesii lor cicibebe muz karıştırıp kahvaltıda veriyorum. Yada yumurta sarısı ile karıştırıp pişirip veriyorum
Nurcantk miracinnannesii İlk önce yumurta sarısıyla karıştırıp veriyordum, sonradan omlet yaptım ayına göre, tadım yaptıysanız (kabaklı, havuçlu,yeşil biberli). Pekmez ya da keçiboynuzu özü ile de karıştırılabilir👍🏽 Afiyet olsun miniğe👼🏼
demetersoy DeSeRtRaiN bebe bisküvisini ben ıntagramda arzusbebe diye bi sayfa var. Anne orda kendisi yapıyo. Bende ondan öğrendim. Evet çok lezzetli değil ama yinede doğal 😀 isterseniz bi deneyin belki sever bebeğiniz. İçine pekmez koyup tatlandırabilirsiniz
miracinnannesii Nurcantk evet canım tadımları yaptım 5. Ayda basladım tesekkür ederm 🥰 kabak havuc biberle karstrıp vereblıo muyuz denedn mi hc
Nurcantk miracinnannesii tadım yaptıktan sonra evet denedim👍🏽Önce az zeytinyağında hafif pişir hangi sebzeyi kullanacaksan, sonra lor+yumurta sarısı karıştırıp pişir😋 Hep aynı şeyleri yemekten sıkılıyor minikler hem farklı hem vitamin olsun diye farklı birleştirmeler yapmak annelerin asıl görevi oluyor 😄 bu arada bebe bisküvisini de kendin yap en sağlıklısından👌🏼
miracinnannesii Nurcantk tmm canım haslamıstım smdi havuc ve kabagı yapımda yesin bari miniğim tesekkür ederim 🙏🏻❣️
miracinnannesii Ayseklc06 tam pişmiş olması gerekmiyor mu . Benm yengmde hep kayısı kıvamında veriyordu ama doktorun verdgi kagıtta tam pişmiş olması gerekiyor yazıyordu
Nurcantk miracinnannesii rica ederim, yalnız kabağı her gün verme, bağırsaklarını fazla çalıştırabilir ☺️ Afiyet bal şeker olsun 😋
Ayseklc06 miracinnannesii tam tersi bizde doktorun verdiği kağıtta kayısı kıvamı olacak diyor Medical parkta iyi bir hocaya götürüyoruz ama tabi hocadan hocaya fark var tercih sizin ben bu şekilde verdim ilk günden beri sevdi ama beyazını ayırıyorum tabiki yalnız cıvık değil kayısı kıvamı olacak,afiyet olsun