MarlaSinger rabiakilic2626 kabak, kırmızı kapya biber, havuç , soğan , sarımsak , bulgur, pirinç bunları su ile kaynatıp hafif blendırdan geçiriyordum güzel oluyor
Seherronya rabiakilic2626 benim kızım yoğurtlu çorbayı çok seviyo 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta sarısı ve bir kaşık unu kasede güzelce çırpıyorum tencereye 4 5 tane ilikli kemik suyu küpü atıyorum ( ilikli kemik suyunu kendim yapıp buz küplerine koymuştum ) üstünü normal su ile tamamlıyorum göz kararı erişte koyuyorum biraz ılıştırıyorum erişteler yumuşamaya başlayınca kasedeki yoğurt karışımını ilave edip kaynayana kadar karıştırıyorum ki yoğurt kesilmesin çok güzel oluyo. Erişte yerine bulgur falanda koyabilirsiniz.
Esmataha rabiakilic2626 benim kızım çorbaların hiç birini içmiyor 🤦🏼♀️ Ama tavuk suyuna şehriye çorbası çok lezzetli ve vitaminli oluyor,ben çorba pişmeden içine biraz limonda sıkıyorum 😊
tatlicianne rabiakilic2626 en çok tarhana çorbası ve yoğurtlu çorbaları seviyor kızım, sebzeli olarakta ilikli kemik suyu kabak patates kapya biber enginar biraz pirinç yada irmik le çorba yapabilirsiniz
bahar-gunes rabiakilic2626 yogurtlu çorba var kizim bayilarak yiyor bir yumurta 3 kaşık yogurt 2 kaşık unu tencerede 4 su bardagi su ile pisiriyorsunuz kaynayinca yarim cay bardagi sehriye ekleyip pisir sonra sehriye pisince 1 kasik tereyagi ve nane kizdir dök tuz az bisey ohh miss afiyet olsun ♥️
Esmataha rabiakilic2626 bu hazır satılan kaşık mamalarda tavuk suyu yazanlar 6+ olması gerek kuzum yanlış hatırlamıyorsam. Evde kendin yaparsan vermende sakınca olmaz heralde ama yine de bi araştır sen benim ki iki buçuk yaşında tam net şudur desem yalan olur.
Seherronya rabiakilic2626 ben herhangi bir farklılık gözetmedim. Zaten 3 4 küp koyuyorum az oluyo. Siz isterseniz koymayabilirsiniz. Ben bütün çorbalarına katıyorum çok ta faydasını gördüm boy olarak yaşıtlarından uzun