Perihanokutan Kızlar bebeğim yarın 6. Ay aşısı olcak neler yaşadınız aşı kaç tane oluyor ağır aşı var mı içinde 🥺
macakizi8 Perihanokutan iki tane aşı ve ağızdan damla verdiler damladan sonra yarım saat birsey yedirmeyin dediler bizim sorunsuz geçti çok şükür banyoda yaptıra bilirsiniz canm
Tospikto Perihanokutan bizim bi sonraki ay 6.ay asilarimiz olucak 4 tanesi igneymis 2 tanesi agizdan. Simdiden dusunuyorum 😣
miracinnannesii Perihanokutan canım agzdan 2 damla ve 2 bacaga yapılıyor . Bz bi sorun yasamadık sadexe karma asıda braz agladı
miracinnannesii Perihanokutan digerlrinde olmadysa bunda da olmaz canım merk etme genelde 2. Ay asısında ates olursa dgerlernde de olur dyorlar cnkü
Leman01 Perihanokutan Pazartesi günü oldu iki bacağındada birer tane vurdular bide ağızdan bir damla damlattılar o kadar çok şükür ateş vs olmadı
Perihanokutan Leman01 Ateş olmadı şükür ama ben sürekli bakıyorum allah muhafaza çıkar diye endişeleniyorum 🥺🥺
Perihanokutan Leman01 Ama aşı yerinde ufak bi şişlik oldu kızardı doktora sordum pamuğa kolonya dök üzerine 5 dk hafif bastır geçer dedi inşaallah geçer
HsH Perihanokutan ben yeni yaptırdım ağızdan damla verildi iki bacağına yaptılar bide aşı ama çok ağlamadı
Perihanokutan HsH Benimki baya bi ağladı 😢daha önce hiç bir aşıda bu kadar ağlamamıştı doktor kontrolünde de ağladı çok. Galiba yavaş yavaş herşeyi fark etmeye başladı cadı 😄