Saadetbelcim Arkadaslar sabhtan beri bi halsizlik vardi uzerimde ama simdi cok kotuyum kollarimi kaldiramiyorum sanki kamyon gecmis ustumden simdi gördüm gogsumde göğüs ucuna yakin buyuk bir morarma olmus ne bi fikri olan var mi ataga kalkincs bayilacak gibi oluyorum
Sltn Saadetbelcim bilgim yok malesef mastıt geldi direk aklıma sadece. Post yukarı da kalsın diye yazdım ama hastaneye gidin isterseniz belki önemlidir.
deletedmom19 Saadetbelcim doktora gidin bu kadar kötü oluypta burda ne yapabiliriz kuzum birde niçin olduğunu öğrenince yazarsan bizede tecrübe olur sütün çok oluyosa bebek emmiyorsa damar şişmiştşr diye bi tahminde bulanıyım
Saadetbelcim Sltn tesekkur ederim 💕 netten baktimda kotu senayolar var ürkütücü aksam gidicrm esim gelince buyuj ihtimal
Saadetbelcim [bilinmeyen] internette cok kotu senaryolar var oyuzden buraya yazdim mastit olabilir diyr kziimi terten emzirdim gecmezse mutlaka esim gelincr gidicem
Sltn Saadetbelcim evet bu tarz şeyler önemli doğumdan sonra heleki.aksatmadan gidin mutlaka geçmiş olsun😊
Rukiye66 Apse olmuş olabilir benim maalesef dediğiniz belirtiler oldu sonuç cerrahi müdahaleyle göğsü yarıp boşaltmak oldu hemen cerrahiye gidin belki antibiyotikle kurtulursun hiç bekleme acile git bir gün bile çok önemli