Merve3420 Bebislerinizin durumu nasıl sizde. Benm ki bi kaç gündür huysuz geceleri uyumamaya basladi ağlıyo mizmizlaniyo ama uyumuyo hic gündüzde zorla zorla uyutuyrum . Sizde durumlar nasıl
Mommy_Bird Merve3420 4 Ay 26 günlüğüz bizde de durum aynı geceleri çook sık uyanmaya başladı önce 2 kere uyanıyordu şimdi sayamıyorum sürekli ağlıyor kucak istiyor geceleri ağlayarak uyanıyor bizde sıkıntılıyız 😞
Esilamm1 Merve3420 4 ay 10 günlügüz bizdede aynı aşıdan sonra ice deişdi herşeyi geceleri mızmız gündüz uyku kalmadı 5 yada 10 dk bazen çıldırma derecesine geliyorum artık yatarak oynamak deil oturarak oynamak istiyor mama uyanıkken içmiyor illa uyku arası valla çok zorlanıyorum bazen
Seyda17 4 ay 27 günlüğüz çok şükür gece uyuyor gündüzleri de hiç tek başına kalamıyor illa beni görücek ve sürekli kucak istiyor
ezgijd01 Bizim de uyku düzenimiz bozuldu.4 ay 20 günlük. Geceleri 2kez kalkar emer yatardı şimdi sayamıyorum.
Merve3420 ezgijd01 aynen bnmde öyle sayamiyrum bile artık 10 dk 5 dk bazen yarim saatte bi kalkiyo geceleri
Stellaa ezgijd01 aynı bizimde ya gece uykusuna bi geçerdi ben alarm kurup uyandirirdim hatta emsin diye şimdi 2 saatte bi kalkıyo bi de gözler açık bağırıp duruyo kendi kendine konuşuyo falan gecenin 3unde 5inde
Merve3420 Esilamm1 dayancaz artık bazen bnde öyle delirecek gbi oluyorum ama yapacak bisey yok ama geçecek bunlar inşallah canm
Esilamm1 Merve3420 inşallah ya bazen çok yoruyor ama gülünce unutup gidiyorum ama benim bünyede bazen kaldırmıyor valla cidden zormuş çocuk büyütmesi ama dünyanında en güzel şeyi evlat
Merve3420 Esilamm1 aynen öyle canm gülünce bnde herşeyi unutuyorum bütün yorgunlugum gidiyo valla. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Boşuna dememisler cennet annelerin ayağı altın da diye 😊
Nunuisi Acaba bu durumu yasayibda atlayanlar yokmu birsey yazsalarda insan rahatlasa. Bizdede ayni durum cunki herkes diyor boyle boyle ama hickimse yazmiyor gecicekmi nasil olucak bunun sonu🙏🙏🙏
Woody Merve3420 bizimki de eee eee gibi sesler çıkarmaya başladı uykusu gelince. Çok tatlılar ama Allah uzun sağlıklı ömürler versin tüm yavrulara