Yeniannee111 Merhaba kızlar. 7 ay 4 günlük kızım var. Döne döne evi geziyor ama sürünmeye başlamadı hiç yapacak gibi durmuyor daha. Bazen geri geri atıyor kendini. Sizinkiler ne zaman başladı?
Mom061 Yeniannee111 9 aylıkken emekledi. Emekleme bir büyüme belirtisi değil, belkide emeklemeden yürüyecek. 😊
Pinars Yeniannee111 o geri geri atmaları kızımda çok yaptı. Her bebeğin hazırbulunuşluğu farklıdır. Hiç acele etmeyin. Gerektiği ufak destekler yapabilirsiniz.
Pinars 7 aylık 4 günlük kızım çok oldu sürüneli.dönmeyi de 3 aylık gibi başlamıştı. Şimdi emekliyor birkaç gündür hiç durmuyor.
Yeniannee111 Pinars maşallah 😍 bizimki de aylardır döne döne bitiremedi çok seviyor dönmeyi. Oturtsam bile geri yatıp dönüyor her yeri geziyor öyle 😂 bu arada 16 ocakta doğdu ☺️
Yeniannee111 OzlemAlisa benimki de o kadar beklese neler derler sırf ondan istiyorum zaten bi an önce sürünsün diye kimsenin lafını çekmiyim 😂
Htcesylmzz Yeniannee111 benim oğlumda 10 aylık hala bi emekleme belirtisi yok tutunarak ayağa kalkıp odayı geziyor belki sizinki de öyle olur acele etmeyin ama bazı aktiviteler var onları yaptırabilirsiniz desteklemek için 😊
OzlemAlisa Yeniannee111 yani her bebegin gelisimi kendine özgüdür kim ne diyebilir ki bu duruma? Laf duymamak icin bebeğinizi biseylere zorlamayin o nezman hazir hissederse ozman olur. Ben hic kafama takmadim sizede tavsiye ederim bu tarz şeylere kafa yormak yerine bebeginizle iyi vakit gecirin
miracinnannesii Yeniannee111 bzde 6 aylığız karnınn üzerinde her tarafa dönüyor geri geri gdiyor ama henüz ileri gdemiyor birde ben sırt üstüne yatırdıkca o yüz üstü dönüyor sıkılınca tekrr sırt üstüne dönüyor😅
Yeniannee111 miracinnannesii bizimkini dönmesin diye bağlicam artık o derece her yere döne döne gidince hiç sürünmeyi yapacak gibi durmuyor 😂😂😂
Bogurtlencicegi Yeniannee111 7 ay 5 günlük sürünüyor yuvarlanıyor ama emekleme yok daha elinden tutunca kalkmaya çalışıyor emekleme pozisyonuna getirince biraz korkuyor gibi akışına bıraktım ben ne zaman olursa 😊
Yeniannee111 OzlemAlisa Çocuğu bişeye zorladığımı kim söyledi. Farkındaysanız sadece sizinkilerin ne zaman ne yaptığını sordum çocuğu nasıl süründürebileceğimi sormadım zaten
Yeniannee111 Aysunikra ben yürütece koymayı bıraktım artık ya ondan da sıkıldı bacağını atıp çıkmaya çalışıyor sonra arasında sıkışıp kalıyor 😂