Symbol Kızlar 1 aylık bebeğim sürekli ıkınıyor poposuna zeytinyağı sürdüm sürünce 1 kere filan gaz yapıyor sonra yine ıkınıyor arkadaşım bir kaşık içirmiş banada tavsiye etti hiç içiren oldumu aranızda.. ??
MinervaEva Symbol 1 kasik degil ama arada kakasini yapmada zorluk hissedersem gun icinde sabah ve aksam 2 en fazla 3 er damla iciriyorum ben de. Ya da mamasina karistiriyorum 😊
Pisi Symbol ben içirdim 40 günlük bile değildi. Bir kal kere verdim günde bir çay kaşığı kadar. Gazına bir fayda etmedi ama
Ikrazumra19 Symbol ben hep icirdi mama verdigim icin kabiz oluyordu mamasinada koydum agizdanda verdim 1 cay kasigi
MarlaSinger Symbol içirebilirsiniz 1 çay kaşığı. Bize doktorumuz içirebilrisin faydası olur demişti. Ama poposuna sürmeyin. Alışkanlık yapıyor
sedaykn Symbol İçirecekseniz çok dikkat edin. Zeytinyağı yoğun olduğu için genize kaçabilir. Bebeklere vermek çok tehlikeli aslında.
hafsahatun Symbol mamaya sabah öğle akşam 1 çay kaşığı kat dedi Dr dün bize. Hem kaka hem gaza iyi gelir dedi. Ama direk verme ya anne sütüne ya da mamaya kat ver dedi