EVLATASKK Didemkanarya37 tam onu araştırıyordum. Burda bekleyeyim . Benim merak ettiğim gerçekten bebek bakarken bu sıcaklar da onu takabilcek miyiz? Bi de göğüsü çok tasiriyor demişler hangi modeli öyle?
Busracbayram Didemkanarya37 merhaba hem düğünümden önce hemde doğumdan sonra kullandım düzenli kullanımda 1 haftada bile harika sonuç alabilirsin ben hem tayt hem askılı korse kullanıyorum evet bı tık pahalı ama ikinci el alabilirsen gayet sağlam ve kullanışlı 😍
Yncvr Didemkanarya37 benim mastitime en çok o korse sebep oldu süt kanallarımı sıktırdığı için, sıkı sütyen bile takmamak gerekiyor, ona dikkat etmenizi öneririm
Didemkanarya37 EVLATASKK düzenli kullanınca vücut o şekli alıyor diyorlar yorumlarda ama bilemedim birde pahalı 200 tl alıp birde pişman olmak istemedim
Busracbayram EVLATASKK evet askılı modeli göğsü çok tasiriyor emzirirken hafif zorluyor ama askısız model tercih edilebilir
Yncvr Didemkanarya37 dikişsiz zaten ama hani belinizin üstüne denk geliyor ya, belin üst kısmı çok sıkıştırıldığı için süt kanallarını etkiliyor. Bende öyle olmuştu yani 😊