Ozlmdermo Merhabalar bebeğim bir yaşında ve hala pipetle içmek istemıyorum 1 yaşına kadar alıstıranılenler oldumu varsa nasıl alıstırdınız güzel anneler ☺️☺️
Emirinannesi42 Ozlmdermo bende alıştıramadım ilk başta sonra küçük kutu sütler var ya onlardan aldım pipetini çocuğun ağzına verip kutuyu birazcık sıktım apzına tadı gelince sonra kendisi çekmeye başladı zaten ama kontrollü vermeniz lazım pipetle hızlı çekiyorlar ve boğazlarına kaçıyor
kahvekolik_anne Ozlmdermo biz 9 aylıkken alıştık. İlk başta bilmiyordu bende pipete üfledim üfleyince içinden su geldi ağzına su gelince de çekmeye başladı
MarlaSinger Evde kullandığınız bardaklarla alıştırın. Bi hafta Bile kullansanız fark ediyor. Ben hiç alıştırma bardağı kullanmadım
Sevilayy_1 Ozlmdermo Normal pipetle çekiyo ama su yarıda kalıyordu yapamıyor pipetli suluk almıyordum ama hata yapmışım çünkü avent pipetli sulukta suyu çekiyorsun çekemedi diyelim su geri gitmiyor içmesi çok kolay öğrendi baktınızı öğrenemedi içindeki aparatı çıkartım kafasına dikincede su geliyo
annebusesi Babası caprisun içerken vermişti ve bizim kız hüp diye çekmişti 🙈 avent aldık suluk çok memnunum çok rahat çekiyor içiyor. Birgününüzü buna ayırırsanız başarır çok zor değil onlar için zaten doğduklarından beri yaptıkları eylem 😊
Oz-lemm Ozlmdermo benimkinde denedim hep bogazini aldi malesef aslinda tekrar denemek lazim 1 yasina gircek artik
Mom4775 1 yaşında aldım bi hafta kadar çekemedi. Şimdi elinden düşürmüyor. Avent pipetli kullanıyoruz.
Tugceeeee12345 Ozlmdermo benim oğlum önce pipete biraz su doldurdum eğimli ağzına verdim silikon pipet olduğu için 3 4 kere öyle verdim sonra alıştı oioi nin pipetli bardağını kullanıyorum
Mevara Ben de 9.ayında denemeye başladım ama ya çekmeyi bilmiyor ya da plastik sevmiyorum çünkü emzik biberon da almıyor 😏 tavsiyeler yazılınca faydalanacağım👍🏻
Sibel_33 Mevara emzirmek için göğüsümü verdim verirken alttan pipeti ağzına kattım emecem diye pipetle çekmeyi öğrendi bi deneyin isterseniz
Sarikuzumalp Ozlmdermo ben pipetli bardak aldım içsin alışsın diye 1 yaşında. Baktım hiç çekemiyor sonra kenara koymuştum. Birgün de pikniğe giderken diğer Suluğunu bulamadım pipetli olanı aldım yanıma eşim kaldırıp normal bardaktan su içirir gibi içiröeye çalıştı o şekilde pipeti çekmeyi öğrendi ve 1 aydır pipetli kullanıyoruz 😊