Hazal Kızlar 4 aylık bebeğim başka bir bebek sesi duyunca kafasını hemen ona çevirip bakarak ağlamaya başlıyor. Oyle boyle değil dudagını büzüp sanki canı yanmış gibi ağlıyor. Nasıl aşabilirim bunu korkuyor sanırım avutamıyorum. Var mı boyle bir probleminiz ?
Happybaby Hazal seninki ağlıyormuş bizim ki bebek görse dövecek gibi saldırmaya çalışıyo sinirleniyo 😂
Ebruelcin Hazal evet benim kızım da böyle, 4 ay 12 günlük, ağlayan çocuk duyunca o da ağlıyor, sebebini bilmiyorum
Happybaby Hazal demi 😂çok hırçın bi bebeğim var 😂yanına küçük çocuk yaklaşsa eliyle kafasını gözünü tutup çekmeye çalışır sinirli gibi bağırır 😁
Hazal [bilinmeyen] inş böyle devam etmez pekiştirmeye çalışıyorum ama yoksa hep evde oturcaz zaten yabancı seçer evden baska bi yerde uyumaz bide bu boyle giderse yandııkk 🤪
Aslihannazli Gelişim psikolojisinde buna ses bulaşması deniliyor bebeklerden biri ağlayınca diğeri de ağlıyor ayrıca örneğini de çok gördüm inan arkadaşım çok normal zamanla kendini diğer insanlardan ayırt etmeye başladıkça geçecek 😍❤
zuleyhaeslem benim kizimda 3 aylik geçen gün avm de bi bebek ağlıyordu benim kız memeyi bıraktı başladı dudağını buzup ağlamaya 😊
Happybaby Hazal aynen aslında evde tek beni görüyo babası işe gidip gelir genel olarak bizden başkasını yada çocuk görmediği için sanırım
Acemi_ogretmen_annee Bizde aynıyız bide yabancı görünce inanılmaz ağlıyor akrabalarım ayyy bu yabani ayyy niye böyle alıştırdın el içine karış yavrum çok zor olur yoksa demiyorlar mı bide 😊 diyemiyorsun ki gelişimin bir parçası vs he he evet haklısınız diyorum ☺️