Elif1 Kızlar kızım yedi aylık oldu altı ay boyunca emzik kullandık emzigini çok seviyor ama 0-6 aydan sonra emzigini degistirdim bu sefer tutmuyor hala küçük emziği emiyor emziksizde oomuyo ama büyük olani tutmuyor böyle olan varmı ne yapmam lazım
Aymiraaa Elif1 henüz bende denemedim ama burdan okuduklarım ağzına büyük geldiği için emmiyormuş ara ara verip öyle alıştırıyolarmış
iyikianneyim61 Elif1 aynisini ben yaşıyorum suan aventin kullandik 6 18 ayını aldim syni emzgi ama tutmuyor buyuk geliyor ona suan devam ediyor küçüğüne ben surekli önüne koyuyorum yeni emzikleri agzina alip atiyor dün baktim baya tutmus emzigi oyle oyle alisacak sanırım sizde oyle yapın önüne koyun surekli
Elif1 iyikianneyim61 bende aventin kullanıyorum altıncı aydan sonra değiştirmek lazım araştırdım da iyi değil küçük emzikle devam etmesi ama işte büyük emzik tutmuyo bir aydır uğraşıyorum farklı emzikler bile denedim
Elif1 Deletedmom414 büyüdü ama iyide değilmiş küçük emzik agiz yapısını değiştiriyomus peltek konusabilir
Elif1 Ozlmdermo aboww benimkide öyle olacak gibi değişik büyük emzik tutmadığı yetmiyo gibi küçük emzik bile almiyo sadece altı ay boyunca emdiği emziği aliyo🤗
iyikianneyim61 Elif1 bende hep onune koyuyoru. yeni emzikleri aliul atiyo bizde uykuda onsuz uyumuyo hatta agzindan dusunce bir sure sonra agliyo uykuda hemen emziğini veriyorum zamanla alisicak suanlik kucuge devam:)
Mutluluk01 Elif1 ay uykuyu deme hiç benim oğlan çarşafla sallamadan asla uyumazdı çok şükür maşallah 2 aydır sallamayı bıraktım ya ayakta sallayarak uyutuyorum yada emzirerek uyusun da