Ycan Kızlad 3 ay 10 günlük oğlum var ve neredeyse 10 gündür emmesine bir şey oldu.Gündüzleri acıksada beni emmek istemiyor. Ağlaya ağlaya zorla tutturuyorum memeyi ve ayakta gezerek emzirebiliyorum sadece. Beni emmediği ilk zaman sağıp vermiştim biberonu hemen emmişti.. Sonra beni bırakır diye bir daha biberon vermedim. Bir de gece emmesinde hiçbir sorun yok. Gün ışıdıktan sonra başlıyor istememe ağlama. Var mı başına gelip üstesinden gelen 😔😔😔
Deletedmom311 Ycan ben d yaşadm bazen ackmasna müsade ettm bazen dayanamayp biberon yaptm , bazen de mesela gaz damlası war onu agzna damlatp hemen mememh verdim , pozisyn dgştrdm ,agzna süt skmadan açmyordu inş düzelr sznki de gecicidr merak etmyn
And01 Ycan benim kizim da uc ay 7 gunluk yaklasik bir aydir bahsettiğiniz gibiydi son günlerde yavas yavas azaldi bu durum daha rahat emiyor. Ben de kosarak ziplayarak yürüyerek 😳emziriyorum. Atak doneminde oluyormus simdi daha rahat emiyor yatarak emzirmeyi deneyin cok acikmasini beklemeden. Ben de ise yariyor ozellikle sabahları. Bir de bir gogusumde aglayinca digerini veriyorum bazen onu daha rahat emiyor.Ben de sagip biberonla verdim gunde bir iki kez sonra o kolayina gelinceye memeyi hic almak istemedi sonra makinayi da biberonu da kaldirdim🤔pes etmeyin umarım rahat rahat emerek memede uyudugu zamanlari görürüz 😔
Kadervural Ycan bizim 3 gun surdu kesinlikle kucakda mahvoluyor emmiyordu uyku gecisinde yanina uzanarak bazen kucagima alarak verdim o uyurken gun icindr giydigim atleti yanina koydum kokudan kacmasin diye cok sukur iyiyiz simdi de hep emmek istiyor 4. Ay atagi olabilir belkide bu bende veriyorum ama hala uzaniyoruz o nasil isterse oyle veriyorum
Tugciiiii Ycan biz de 3 aylığız aynı durumları yaşıyoruz ne zaman geçer artık çok yoruldum ayakta bile basıyor çığlığı gece çok güzel emmiyor ama gündüz asla ne yapıcam bilmiyorum 😔😢
Ycan And01 inşallah dediğiniz gibi pes etmeden böyle devam edeyim🙏 doktorum yatatak emzirme bebişin kulaklarında iltihaplanma var dedi. Bende bıraktım yatarak emzirmeyi yoksa oğlumda seviyordu öyle.
Ycan Tugciiiii aynısını yaşıyoruz. Doktorum da demişti ki meme reddi olabilir bu ay dikkat et.. İnsan şöyle böyle yap der.
Deletedmom413 Ycan Malesef öyle canim. Sakin ve sabirli ol. Aglarken agzina tepmeye calisma daha kötü oluyor. Sakin anlarinda dene hep
Deletedmom311 Ycan her bebekt dgsr ama bi 20 gün sürdü geneld böle süssüz sade bi odada emzrin alglar açldg içn dkkatni veremyorlar
Ngngng Ycan benim bebeğimde 3 aylık. Aynen meme reddi oldu sanırım 3-4 ay arasında atak haftası oluyormuş ondan oluyormuş. Ben şey yaptım önce emzikle kandırıyodum sonra onu çekip memeyi veriyodum. Birazda göğsümü sıkıp sütün hemen gelmesini sağlıyodum. Boş çekince yine bırakıyodu. Sonra emzikle de kanmayınca şey yaptım. Silikon göğüs ucu takıyodum önce onla emiyodu sonra 30-40 saniye emiyo sütü içmeye başlıyor 30-40 saniye sonra silikonu atıp hızlıca memeyi tutturuyodum
Ngngng Ycan bi de bu dönemde biberon vermeyin o zmaan tamamen reddedebiliyormuş. Önce kandırıp sonra meme vermeyi deneyin.
Ycan Ngngng oğluma emzik almıştım ama istemedi bende ısrarcı olmadım. Ama biberonda dedğiniz gibi oldu. Beni emmeyen çocuk biberondan lık lık içti.
minnakprenss Ycan atak olabilir aynısını yaşadım bende ya plates topunda ya da ayakta gezerek emdi hep sonra ona alıştı ve benim canım çıktı bıraktırcam diye .. endişe etme gecici bir süreç damak sertleşiyor olabilir birden göğsünden çekiyorsa kendini .. ben buzla göğsümü soğutup öyle veriyordum o zamanlarda daha rahat emiyordu aklında bulunsun
Pisi Ycan 3 aylıkken oğlumda emmek istemedi 4 gün neredeyse aç durdu ama sonra düzeldi strese sokmayın kendimizi zorla emzirmeye çalışmayın.
Ngngng Ycan o zaman önce biberonu verip içmeye başlayınca hemen memenizi sokun ağzına. Öncesinde biraz sıkın ki süt gelmiş olsun çeker çekmez ağzına aksın