Denizecrin1234 Bebeğim 4 ay 4 günlük gece uykusunda uyuor yani gözleri kapalı sürekli mızıldıyor elini hep ağzına götürüyor ve kafasını ayaklarını sürekli hareket ettiriyor kabus mu görüyor yoksa atak mı anlamadm. Bu şekilde yaşan anneler varmı?
Denizanasi2403 Denizecrin1234 olmaz mi 🤷♀️ atak zamani olabilir bizim de öyleydi hala devam ediyor. Hareketlenmeye ve etrafı fazlasiyla farketmeye basladiklari icin diye düşünüyorum. 🤔
Denizanasi2403 Denizecrin1234 hatta bizimki surekli gözlerini ovuşturur uykusunda kulaklarını çekiştirir. Damaklar dişe de hazırlanıyor hepsi bir arada yani combo gibi 🤦♀️
Tncns Denizecrin1234 bizdede aynı durum var 4 ay 14 günlük geceleri uyurdu eskiden şimdilerde saat başı uyanıyor mızırdanıyor. Sallayarak mı uyutuyorsunuz?
Denizecrin1234 Tncns bazen ayağımda sallıyorum bazen bebek arabasında ileri geri bazen mememde keyfi nasıl isterse paşanın 😂
Minik1anne Denizecrin1234 canım görümcemin kızıda öyle sürekli uykusunun arasından ıkılıyordu hareket ediyordu uyurken gazı olduğu içinmiş gaz damlasi aldı çocuk için kendiside rezene içiyor şuan iyiymiş
Denizecrin1234 Minik1anne öylemii bırakmıştım rezene İçmeyi tekrar içim gaz damlamızda var onu kullanim tşk ederim ☺️
Ruyamm Denizecrin1234 ay aynı biz elini ağzıma götürmüyor ama gözler kapalı sağa sola dönüp öyle hareket ediyor
Reyhan1204 Denizecrin1234 aynı durumdayız. Uyumayı bırak uykuya dalamıyor en başta kıpraşmaktan. 2 saat uykuya dalması İÇİN uğraşıyorum. Sonra da sık sık uyanıyor. Ataksa ne bitmeyen atakmış bilmiyorum