Cigdemveminik Kızım 33 günlük geceleri 2 saatte bir kaldırp emziriyorm ama bazen 5-6 kez emip bırakıyor bidha emmiyor bnde sağıp verşyorm onuda almıyor acaba tok oldğundanmıdr aç kalırmı uzayan sarılık var aç kalır diye korkuyorm 3-4 saat snra emse sorun olurmu?
su_sde Cigdemveminik yapa bilirsen gece saat başınemzir canım geçer inşallah mama verme ben yaptım o hatayı sen yapma küçücük midesi var sakın mama verme su iç bol bol sütün olsun inşallah
Mickeylover Cigdemveminik 2 saatte bir emzirmelisn ama eğer istiyorsa hep emzir anca alışıyorlar emmeye
Deletedmom60 Cigdemveminik benimki de 33 günlük doktorumuz gündüz de gecede uyandırma acıkıncs uyanır artık dedi gece acıkınca kendi kalkıyo max 4 saat uyuyo zaten 120 cc yiyip yatıyor benim ki
Sibelgokhan Cigdemveminik canım yenidoğan bebekler cabuk yorulduklari için , emme refleksleri coo güçlü olmadığı için öyle yapıyordur. Sütün var mi ,yok mu bunu en iyi sen bilirsin.
emelk Bebeğinin mide kapasitesi gittikçe büyüyor daha çok süt alacaktır ve 1 ay i doldurmuş. Uzun uyuduğu saatt eğer sabitse öncesinde tam anlamıyla emzirdiginden emin ol 3,4 saat gece için bebek uyuyorsa uzun bi süre değil. Geçmiş olsun.
Cigdemveminik emelk evet 90cc veriyordm 3 gündğr 120 yi içiyor ve kusmuyor bir önceki emzirmede hem emdi hem göğsümğ boşaltmak için sağdm 30 cc onuda içti acaba acıkmadımı zorla vermekte istemiyorm kusar felan diye ama endişeliyim
Alpingo Cigdemveminik aman dikkat reflu olmasın..benim bebeğim o kadar içmemesine rağmen reflu oldu bebeklerin doyma hisleri yok mızıldandıkca verin birden yüklenmeyin mideye
Cigdemveminik Deletedmom60 bizde uzayan sarılık çıktı oyğzden tedirginm aslnda kızım gğndğz 1 saatte bir emiyor gecede kaldırıyorm acaba kaldırmasammı yada 3 saatte birmi kaldrsam doktorada sormadım 🤦🏼♀️
SolinNasannesi1- Deletedmom60 ayına göre çok fazla içmiyor mu benimki iki aylık 3 saatte bir 90 cc çok bile geliyor ona senin ayında daha az içiyor.
aytiii Cigdemveminik bizde de uzayan sarılık vardı. 1.Ay kontrolünde doktor 3 saatte emziren yeter dedi. Dediginiz gibi 2 saatte de 3 saatte de zor uyanıyordu. 2.ayda uyandırmayı bıraktım ilk uykusu 4 saat kadar diğer uykuları 2saati nadiren geçiyor 🤦🏿♀️ zamanında zorla uyandirdigim çocuk şimdi beni uyandırıyor.
Cigdemveminik Alpingo önce az az verip takşp ettm snrasnda içebildği kadarı verdim doktorada sordğmda içebilir ve demişti iyo bebeğmde kusmada olmuyo şükğr parça ğaröa versm ortalığı ayağa kaldırır şmdi
Unknown Cigdemveminik 39 günlüğüz bizde. 1 ay boyunca 2 saate bir kaldırdım. Ama doktorumuz artık gerek yok kendi kalksın dedi. Zaten 3 saate en fazla 4 saate uyanıyor. Sarılık olmadığı müddetçe uzatabilirsin beslenme aralıklarını.
Merve6135 Cigdemveminik bozde 35 hunluguz sarılık olmadık cok sukur ama ama ben kaldıramıyorum geceleri 4saat uyuyor günde bir kere mama veriyorum o da geceleri tahat uyusun dıye 60cc meme mı de veriyorum sabaha kadar yetıyor 1de yatırıyorum 5te kalkıyor ama sarılık var ise o donemı atlatadıya kadar ıki damla da olsa emmeye cslıssa ıyı olur bence
Deletedmom60 SolinNasannesi1- aptamil içiyorken 2 saatte 60 yerdi kabız yaptı diye hippe geçtik doyurmuyor galiba 120 de ancak susuyor başka mama denemeye çalıştım Ama içmedi alışmış hippe