Ozgeackgz-0 Arkadaşlar ebebekten hellobaby’nin montunu alıp memnun olan ya da memnun olmayan var mı? Kullananlar yorum yapabilir mi?
Denizanne Ozgeackgz-0 biz aldık içi falan çok güzel kalitesiz birşey asla değil ama henüz kullanma fırsatımız olmadı. İnşllah memnun kalırız
momaysegul Ozgeackgz-0 bende pahalı olmayan içi yumuşak bi ürün almak istiyorum içi polar yani çocukları ısıtcagını düşünüyorum 🤔 ama tabi kullanan annelerimiz yorum yaparsa bize de fikir olur 👍🏻 ben bi de iki tane alacağım 😂
-Alimm- Ben geçen kış kullandım gayet güzel, dünya kadar para verip başka marka almaya hiç gerek yok, yumuşacık, çok aşırı kalın da değil , yalnız beden olarak bir beden büyük tercih etmiştim 😊
Ozgeackgz-0 -Alimm- merhaba bende aldım oğlum ocakta tam 1 yaşında olucak o yüzden bir yaş aldım ama ısıtmaz dediler bilemedim
Balebrar Oğluma almıştım gayet kaliteli üşütmüyor yıkamayla solma yıpranmada olmadı kızımda giyinecek aynı montu çünkü hala yeni gibi kolay kolay deformasyon olmuyor tek tavsiyem bi büyük bedeni alın tam bedeni aldıgınzda bel kısmında açılma oluyor sürekli onu kapatmak zorunda kalırsınız 😇
anne15 Ozgeackgz-0 daha önce yakınımıza hediye almıstık klasik montu zaten o. Bİzede hediye geldi kullanmadık daha ama getiren kişi cocuğunda kullanıyo güzel ve kalitelide
Ozgeackgz-0 Ryksl alınabilir içi çok güzel katileti ama ısıtıyor mu bilmiyorum onun merak ediyorum bende
Ozlmdermo Ozgeackgz-0 biz geçtiğimiz kış kullandık fiyatına göre mukemmeel hatta muhtemelen babası kucuk aldıgı ıcın bu kıs gıyemez ve yenıden alıcam olursa bu sezon deli paralar vermeye gerek cok mont mütiş
Ozgeackgz-0 Ozlmdermo benim oğlum şuan 7 aylık kilosu geçen ay 9 du şimdi en kötü 9 buçuk kilodur bir yaş aldım sizce olur mu kışın
Deletedmom_36 Ozgeackgz-0 gecen yil komsum almisti kendisi fabrikator esi😁dediki zaten 3 ay giycek niye o kadar paralar dokiyim memnunduda hep bebegin ustundeydi😁