DenizAlpinAnnesi Oglum bu ara eskisinden daha az cis yapiyor 4 saatir yapmadi ama normal emiyor suyu cok icmiyor 9 aylik 2 gündürde ek gida reddi vvar dis cikariyor
MuhammedAmine DenizAlpinAnnesi ek gıda ile orantılı su içmeli demişti doktor bana yani aynı oranda ek gıda ve su içmeliymiş . Belki de bugün yediği yemek içtiği Sudan fazlaydı
DenizAlpinAnnesi MuhammedAmine iste maalesef ek gida yemedi sadwce anne sütü emdi ek gidayi red ediyor 2 gündür
MuhammedAmine DenizAlpinAnnesi pipisiyle alakalı bir sıkıntısı yok sa bebeğinizin keyfi yerindeyse bence çok takılmayın . Olabiliyor böyle şeyler
DenizAlpinAnnesi MuhammedAmine acile götürdüm distan bakip tahlil felan yapmayip birsey yok dediler ama icim rahat etmedi bugünde cok agladi simdi uyudu insallah sabaha kadar yapmis olur .
su_sde DenizAlpinAnnesi bi götür ya 4 saat çok üzün hastanede tedirgin oluyorsan sağlık ocağına götür yakınsa kendini izole et
DenizAlpinAnnesi su_sde götürdüm zaten hic birsey yapmadan yüzeysel bakip olabilir bir sorun görünmüyor dediler
su_sde DenizAlpinAnnesi su ver bol bol olmasa içmese su yu değiş üstünü ıslatsın hava sıcak değişirsin bardakla ver