MDLA Selam kızlar açil yaa kızım 4 ay 19 günlük 39.2 ateşi vardı fitil verdim duşa koydum geçti yine yükseldi ne yapim ben şimdi
31marthira MDLA Eklem yerlerine Çeşme suyu ile ıslattığın havluları koy kol bilek ayak bilek diz dirseklere koy. baş va boyuna koyma şakın pencereyi aç varsa klima aç
Prensinannesii06 MDLA 38 üstü ateş enfeksiyon belirtisidir mutlaka bir acile gitmenizi evde vakit kaybetmemenizi gerekir
DenizAlpinAnnesi MDLA 39.2 ates vücut enfeksiyona karsi harekete gecmis demek acile götürün daha kücük bebeginiz
su_sde MDLA olsun ateş çok kötü tedbirini al duanı et dikkatli ol aşlah büyük yada eşin eczaneye gitsin ateş düşürücü bant lar var gece de eşinle nöbet nöbet uyuyun
31marthira MDLA bir kaç tane video da ve doktor yorumlarında okumuştum başa koydugun zaman ateşi düşeniyim derken sinüziti arttırıyormus boyuna koyulanda bademcikleri tetikliyormus hem zaten een hızlı el bacak eklem yerlerinden düşürülür ateş
Prensinannesii06 31marthira bir de baştaki damarlarda çatlama yapabiliyormuş bize de doktorumuz kesinlikle alnına bez koymayın ateş varken ılık duş aldırırkende kafasına şu dökmeyin boynundan aşağısını yıkayın demişti
Ada_Deniz MDLA çok tehlikeli ateşi yüksek bence acile falan gidin aşıdan dolayı mı yükseldi acaba 4. Ay aşısını oldu mu? Beklemyin evde ne olur Allah korusun bi acile gitseniz düşmüorsa
Gamzeyaman MDLA bence kesinlikle acile gidin ihmale gelmio ates benim oğlum 17 aylık 39.3 le havale gecirdi cuma günü 4 gün hastanede yattık inanın aklıma corona falan gelmedi o can havliyle gidin acile lütfenn