Fatmaada Arkadaşlar 4 aylık bebeğim var sağlık ocağından demir ilacı verdiler günde 4 damla verecekmişim. Ama demir ilacı verdikten sonra hemen kusuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Hohomoromu Fatmaada hemşire demıstı ikacı verdıkten sonra kusuyorsa farklı demir ilacı markalarnı deneyın ya da bır seyın ıcıne koyup verin falan tam hatırlamıyorm uzun zaman oldu üstte kalsn
afs9mart Fatmaada benşmde öyle oldu tok karnına werme yarı ac yarı tok wer mesela bebegini doyurdun dimi 1.5 saat sonra damlayı ver cay kasıgıyla su ile bersber ver sonra 1 saat sonra veya 1.5 saat sonra bormal besle bebegini o zaman kusmuyo tecrübe ile sabit
nicu Fatmaada yan etki yapmış vermeyin onu. Zaten onun içeriği bebekler için fazla ağır. Temiz içeriğe sahip takviye edici demir ilaçları kullanın. Bestiron, fermix, sidefer, newvit gibi gibi
mother_of_2_boys Fatmaada ben kullanmıyorum hic sevmedi tadını kan tahlili yaptırın normalse degerler zaten gerek kalmiyo
Sumeyyelan Fatmaada sağlıklcağınınkiniden memnun olan yokzaten benim oğlum da hep çıkarıyordu sidefer kullandık bugün 5. Ay kontromümüzde kanı düşük çıktı ferifer verdi doktor yarın ona başlayacağız
Ozlemkose85 Fatmaada saglik ocaginin verdigini onermiyorlar.icinde paraben var.ayrica kabizlik yapiyormus.bize de verdiler onu kullanmadim sidefer aldim kullaniyorum.hicbir yan etki yapmadi cok şükür
minesz21 Fatmaada yanlış yönlendirmek istemem ama araştırdığım kadarıyla sağlık ocağının verdiği kan damlasının içeriği pek temiz değil ben kullanmıyorum eczaneden farklı damla aldım onu kullanıyorum bestiron ismi memnunum ücretli fakat Bilgin olsun 🤗