Ebru38 oğlum 2 aylık hiçbir şekilde anne sütü almıyor sadece mama sma kullanıyordum doktorum bugün bebelak diye bir mamaya geçirdi sizce nasıl mama kullanıp memnun kalan varmı arkadaşlar oğlum doymuyor 120 cc içiyor daha 2 aylık 120 gittikten sonra yine uyumuyor ağlıyor bi 30 veya 60 cc yapıyorum içiyor uyuyor normal mi sizce
S_ozlem Ebru38 2 aylik bebek 150 icebilir bu bebekten bebege degisir bende 150 veriyorum bazen iciyo bazen daha az iciyor. Bugun 180 yaptm bitirdi 3 aylik olunca 180 de icebilir yani normal bizde 3 gun sonra 3 aylik olcaz
MugeAtlas Ebru38 merhaba, benim oğlum 2 buçuk aylık meme mama gidiyoruz 100 ya da 110 cc veriyorum. Siz sadece mama veriyorsanız 130 140 çıkabilirsiniz. Zaten kullanımı da öyle yazıyor. Bebelac denemedim hiç, iyi diyorlar ama hipp bize iyi gelince onda kaldık
Guzeloglum Ebru38 bizde 2 aylıgız daha bugun doktorumuz 3 saatte bir 120 cc yiyebilir dedi sma kullanıyorum bende ama galib daha doyduklarini anlamiyorlar biberon agizdan çıkınca bi kaç saniye bekliyor sonra basliyor aglamaya
busraay_ Benim bebegim 5 aylık şu an 120 cc içiyor 2 buçuk saatte bir falan hipp kullanıyoruz bebelac iyi gelmedi bebelactan önce ne kullanıyordun ?
GamzeTRGT Hipp mama çok güzel pahalı ama bağırsaklarını çalıştırıyor 120-150 cc bile verebilirsiniz 2 aylık için çok değil aptamil kabız yapabiliyor bazı bebeklerde
Sevillia Guzeloglum benim oğlumda öyle bende diyorum acaba doydugunu anlamıyor mu boş yere midesini büyütmesem mi diye düşünüyorum üzülüyorum ya🙇🏻♀️ 2-2.5 saatte bir 120 cc veriyorum bende sadece mama
Sevillia Ebru38 bizde bebelac gold kullanıyoruz dr önerisiyle en basından beri. 2-2.5 aaatte bir 120 cc içiyor yeni geçtim 120 ye. 90 da kıyamet kopuyordu suan yetiyo sanırım