FHKK 13.5 aylık bebeğim 6 ayından beri yumurta sevmiyor küçükken zorla yedirirdim ama şimdi aklı eriyor kesinlikle yemiyor. Peynirli, patatesli her türlü denedim . Pankek yapıyorum onu da ziyaan ediyor nasıl sevdircem yımırtayııı 🤷🏻♀️😂
Elif-ada FHKK bende asla yediremiyorum şimdiye kadar alerjimiz vardı tam alerjimiz geçti çocuk faydalanacak diye düşünürken yemiyo yoğurdu bile zar zor yediriyorum
Zorzeynoo FHKK benimkide yemiyordu son zamanlarda yulaf sütle pişiriyorum içine meyve ceviz doğrayıp yumurtanın sarısını eziyorum farketmiyor 😊
GoGirl FHKK kasarli omlet genelde seviliyor ama direk yemiyorsa cok az mucver yapabilirsiniz yogurt corbasi 2 kasik yogurttan icinde yumurtayi yemis olur boylece Direk yemesi icin bir sure zorlamayin istemiyorsa
Alihancansu FHKK valla benim oğlum 19 aylık olacak hiç yumurta yemezdi sadece pankek de yerdi geçen eşim kuruyemiş almış içerisinde incir felan da vardı onları robotttan geçirdim şimdi her sabah 1 yumurta çırpıyorum içerisine 1 yemek kaşığı kuruyemiş ve doğranmış ekmek koyup tavada pişiriyorum çok güzel yiyor çok şükür artık kahvaltı yapıyoruz
Organiktavuk FHKK kızımda neredeyse yaşına girdiğinden beri yemiyordu zaten aşırı iştahsızlaştı Allahım lütfen nazarım değmesin 2gün yedi ben bıkmadan usanmadan haftada bir ya da iki kere tarhanalı yumurta ya da pankek yapıp önüne koyuyordum yemiyordu ısrar etmeden alıp ben yiyordum 😂 inşallah bana fake atmıyordur