Hilalamine Hanımlar kızım 6 ay 17 günlük ek gıdaya geçtik ama kızıma ne verirsem ağzını kitliyo diliyle ittriyo ne yaptıysa yedirtmiyorum. İstemeyince zorlamak da istemiyorum ve mamayla besleniyor me yapıcm nasıl aşarız bu durumu yaşayan var mı :(
fatmaydin Hilalamine benim oğlumda hoşuna gitmeyen şeyleri yemiyo ağlıyo benimde hiç bi fikrim yok nasıl olucak acaba yemicek mi hiç üzülüyorum yani. Hafif tatlı şeyleri yiyo sadece meyveler ekşi geliyo patates yoğurt falan hiç yemiyo inşallah aşarız bu durumu 🤲😞
Supermom16 Hilalamine Benim kızım 6 aylıkken herşeyi ağızına götürmek istiyordu bende o yüzden salatalık falan bütün şekilde veriyordum hem tadını alıyordu hem suyunu çıkarıyordu sizde deneyebilirsiniz muzu 4e bölüp falan yesin kendi kendine hem hoşuna gider belki ek gıdanın tadını alsın
hafsahatun Hilalamine çok zorlamayın bence. Zamanı gelince kendisi yemek istediğini size belli eder. Bizde 6 Ay 10 günlüğüz. Baya zamandır biz yemek yerken kızım da çiğneme hareketi yapıyordu. Şimdi yiyor çok şükür.
Hilalamine Supermom16 öyle alıyor hele salatalığa bayılıyor elinde yemeyi seviyor muzu öyle havuç salatalık öyle veriyorum ama böyle püre yapıp verince yenip mesela muz lor ve yumurta sarısını ezip verince yemiyor kahvaltı da çorba yaptım biraz koyu onu da yemiyor zar zor güldürüp oyalarsam