Bercemsu Kizim 4 aylık olduğundan beri uyku düzeni değişti eskiden azda olsa gündüz uyurdu.artik gündüz sadece 1 saat uyuyor bazen hiç uyumuyor.ve çok mız mız oldu.huzursuz.agliyor.uyutunca uyanıyor.gecede uyumuyor.ne yapacagimi şaşırdım.allah’a şükür edip.bolca sabır diliyorum.
Berrinsoyagazi14 Bercemsu atak haftasında olabilir ben anlamıyorum bu bebeklere 4 Ay ne oluyor kesin birşey var oğlumun huyu suyu değişmişti 1 hafta civarı sürdü ama mahvolmuştum 1 gecede eski haline geri dönmüştü 🙏biraz sabır 4. Ay gerçekten zor bir ay
BartuveArtun Bercemsu 4 ay 16 günlüğüz 1 aydır bizde de aynı canım ne gündüz uyuyor ne gece mahvoldum artık
Ozlemzeynelkayar Bercemsu şu an bizde aynı durumdayız sebebi hem uyku gerilemesi hem atak haftası bir an önce geçer inşallah
Bebisveannis Bercemsu gece ilk iki saat uyuyor sonra sabaha kadar gözü kapalı da olsa hep kıpır kıpır
Sudemeda Bebisveannis bu benım bebektede var ya niye ole ıkıdebır rahatsız edıyo gözü kapalı ama yatağında kıpır kıpır
Baloglumdoruk Bercemsu bizde 4 aylık olduk canım aynısı bizdede var banyo yapmadan uyumuyor sıpa ve dediğin gibi çok mız mız umarım biran önce biter bu atak
Toprak0204 Bercemsu biz annemle iki kişi yetişemiyoruz şu anda. Başından beri gündüz uykusu çok yoktu ama gece hiç uyanmadı 7,8 saat, uykusunda beslerdim.şimdi gece 2de 3de uyuyo, o zaman bile uyanıyor. Ben bittim bebişlere nasıl dayanıyor anlamıyorum
Bebisveannis Sudemeda eskiden bu kadar değildi mesela ağlamıyor ama o kadar kıpırdanıyor ki ben uyanıyorum. Sadece ilk iki saat iyi uyuyor sonra hep hareketli tam daldı diyorum on dk sonra aynı 😂
Bnki_95 Bercemsu atak haftası muhtemelen. Benim bebeğim de 5 aylık olmak üzere ve uykusu düzeliyor gibi. 4. Ay sanırım çoğu kişinin zor geçiyor. Allah yardımcımız olsun
Dmrcnn Bercemsu 4.ay atağı olabilir bu atak bizi mahvetti oplum şuan 5aylık ve 1.5 aydr ne gece ne gündüz uyuyor resmen uyku düzeni bozuldu ve düzelmiyor ki 4.aydki uyku gerilemesinin düzelmediğini okumuştum tabi bebekten bebeğe değişir ama bnm umudum kalmadı
Zenginb Gecede 3-4 uyandığımda nasıl 2 yapabilirim diyoedum 4. Aya bir girdik 7-8-10 defa kalkmaya başladı gecede 😑 biz uyku egitimi almaya başladık çünkü 4. Aydaki uyku gerilemesi kalıcıymış maalesef 🙄