Mom263 YagmurBilek merhaba bebege gore degisiyor deneyerek ogreniyoruz. Neredeyse 3 aylik olucaz biz hipp ile basladik ama kabiz olduk. Cok kilo da alamadik sariligimiz vardi bide yenidoganken. Sonra doktorumuz kilo alsin diye sma onerdi gercekten kilo aldiriyor gaz yapmadi kabizligimizda gecti . Gunde bi kere yapabiliyoruz. Deneyimleyip gorebilirsiniz
Sevgilimmm YagmurBilek memnunuz..hatta her ay kontrole gidiyoruz. Daha bugün gittik 🥰 doktorumuz maşallah çok güzel gelişimi dedi. 9. Ayda gelebilirsiniz kontrole dedi. 6. Aya kadar her ay gidiyorduk. Asi da yok 3 ay gelişimi de çok iyi gelmeyin isterseniz dedi
Prens_annesi170620 YagmurBilek golden goat keçi sütlu mama kullanıyorum şuan canım anne sütüne en yakın mama buymuş ilk doğumdan itibaren Aptamil kullandık kabız yaptı golden goat tan memnunum şuan
Zehraaa1311 Benim bebegimde 1 aylık oldu yeni. Ilk çocuğum. Mama falan vermedim hiç tam 1 kilo almış. Mama sadece kilo almadığı için yada anne sütü yetmediği içinmi veriliyor yoksa her halükarda vermek gerekirmi 🤔🙄