Bebeginiz agliyor mu devamli peki o saatlerde benjm benegim gaz kolikti 4ay cektik uyumuyorsa kundaklayip , sac kurutma makinesi sesi veya beyaz gurultuyla uyutabilirsin hafif salla baktin aglamasi cok sesini bastiracak seviyede sesini ac gurultunun ve huzursuzluguna gore sallama hizini arttir . Kundaklanmayi ilk istemiolar ama kendilerini fazlaca guvende hissetiren birsey kundaklama ben asla kundaklamicam demistim okudugum kitaptan kundaklamam gerektigini ogrendim mahallenin en mutlu benegi kitabin ismi tavsiye ederim ne yaziuosa yaptim cok sukur bebegim sayesinde rahatladi aslinda hep eski atalarimizin yaptigi seyler yazio gercekten cok faydali. Saat 2200 ile 2 arasi tutuyordu bizimde gece 12de remen cadi saatiydi bebegim mosmor kesiliyordu yay gibi gerilip agliodu gazdan masajlar ilaclar herseyi yaptim Allah yardimcin olsun hareket ettir bolbol hareket ettrimekten korkma bebegini ozellikle ayaklarini karnina bastir ve saat yonunde masajda yap 1damla corek otu yagiyla topuklarina ve karina masaj yapiyordum. Tabi her bebek farkli alerjik bunyesi varsa bebe yaglariyla yapiniz.