merveeminaaa Bebegim 4 aylik uyutup yerine koyuyorum ama surekli elini agzina gozune goturup uyaniyor napcam bilmiyorum uykusu cok hafif hemen uyaniyor
Dmrcnn merveeminaaa uf aynı sorunu yasıyorum şuan 5aylık ve yaklaşık 1aydır böyle her gece yatmadan burnunu da temizliyorum ama sebebini çözemiyorum bu sıcakta kundak da yapmak istemiyorum 🤦🏼♀️
Berk2020Mert2008 merveeminaaa kesinlikle yüz üstü yatırın kendini uyandıramıyor ve uykusunda gazını rahat çıkarıyor tavsiye ederim
merveeminaaa petek-badee ay ne güzel bizim 2 aylıkken bıraktı istemedi ne zaman yapsam çıkmaya çalıştı bende pes ettim zaten havalar sıcak diye yapmadım
Hilmi_furkan_annesi Şu an en zor ödenem ama şunu söylemeliyim istikrarlı ol Sakinleştir yatır ağlayınca tekrar al sakinleştir bunu kabul edecektir 3 5 denemeden sonra
Livisim merveeminaaa yarım kundak yapmalısınız başka türlü eliyle kendini hep uyandırır ben cok faydasını görmüştüm.
Erbay merveeminaaa Bu aylarda bebeklerin damaklarındaki kaşınma hissi özellikle göz ve burunda huylanmaya ve kaşınmaya sebep oluyor.Dolayısıyla bebeğinizin uykusu bölünüyordur.Bir süre sonra geçeceğini düşünüyorum.Kuzucuğa huzurlu uykular olsun inşallah🙏🙏🙏
Karaca26 Doktorlar yüz üstü yatırmayı tavsiye etmiyor Beyaz pamuklu Tülbentle kollarını yarım kundak yapıyorum