Aslankurt Mrb kızlar bebeğiniz 3 aylıkken nasıl uyurdu gündüz kaç saat gece kaç saat. Benimki gece uyuyor ama 2 gundur günduz de uyuyor anlamdım önceden öyle değildi normalmi ?
aytiii Aslankurt dönem dönem değişiyor sanırım. Uzun zamandır 20ser dakikalık kısa öğlen uykularımız vardı. 3 gündür öğlen 1 kere 2saatlik uykuya yatıyoruz gece uyku saatini de 9 9 buçuktan 8 8bucuga çekti. Uyku uykuyu getirir dedikleri bu olsa gerek
Sblsrgnsn Aslankurt 10.aydan selamlar 3.ayimizi okadar özlüyorum ki gunduzleri hic hatirlamiyorim bekadsr uyuyordu ama bebegim gecelerib 11de bi yatardi sabah 8 9a kadar kesintisiz uyurduhiv uyanmazdi hep oyle gitcek sandim ama geciyor ne yazikki 3.ayda daha cok uyuyabiliyorlar normal tadini cikar 6.aydan sonra tamamen huy degistiriyor suan 11 aya gircez kac kere uyaniyor sayamiyorum gunduz desen 1 kere uyuyor o yuzden hic takma kafana tadini cikar
bukleliana Aslankurt bugün 3. ayımızı doldurduk. Gece uyuyor ama gündüz uykusu neredeyse hiç yok. 15-20′şer dakika 2 tane uyku en fazla. Bazen 1 tane uyku yarım saatlik. Gündüz hep kucakta. Hiçbir iş yapamıyorum. Yemeği bile akşam 9dan sonra yapıp yiyoruz
Deletedmom418 aytiii amannnn benim kız gece 1 de uyuyo 😑😑 gece uykusunu nasıl 9 a çekecem ya uyusa bile uyanıyo
Aslankurt bukleliana bende oyleyim ve agalama kırızlerine girieyor çoğu zaman :(( 3 gündür uyuyor bölmeden sasırdım inşaallah duzelirler.
nickimikili Aslankurt 4,5 aylık şuan valla hiç bir zaman güzel uyumadı hep bi değişik enteresan hiç bi düzen zaten yok 1 gün uyur 3 gün uyumaz bi ara bi tutturdu 10 gün gündüz hiç uyumadı 2,5 aylık falandı bir ara gece saatte bir kalktı
Yasemin-ardam nickimikili neden acaba annesi olarak senin bi düşüncen vardır muhakkak.gaz mi? Ac mi? Tavsiyem yüzüstü yatırmayı bi dene gözlemle. Bazı bebekler bu pozisyonunu seviyor ama donmeye çalışırken hep uyanırlar sonra tatlı bi huysuzluk ları olur
Yasemin-ardam Aslankurt normali bu zaten .o yüzden büyüklerimiz derler 40 ve 3 aydan sonra düzene girer diye.buyudukce 1 yaşına kadar olan zamanda sabah ve öğleden sonra uykusu olacak .uyku 2 vakte ayrilcak ama uyuma sureleri uzuycak.bebeginin sesini ,isteklerini dinle cnm
nickimikili Yasemin-ardam yüzüstü çok erken kendi dönmeye başladı kendi dönsede geri dönemeyince çıldırır hırsından hiç sevmez yüzüstü yatmayı yani böyle bir çocuk ben kabullendim uyku sevmeyen bir birey napalım 🤪😅