Mila23 Sheyma benim kızımun da kaşlarında konak oluştu sanırım egzemayla birlikte.. ablam hemşire mustelanın her türlü tahrişe yaraya pişiğe iyi geldiğini söyledi dün sürdüm kızarıklığını aldı bi deneyin isterseniz sizde .. mustelanın pişin önleyici kremi
ikos58 Sheyma kortızonlu kremler yerıne once mustelanın stelatopia serisini alın kremını ve sampuanını. Yada bıoderma falan da var en zararsızı mustela dıye dedım bız onunla atlatıyoruz suan doktprun yazdıgı kremı kullanmadım
serenaysimsek Sheyma benim kızımında kıvrılma yerlerinde olmuştu. Geçen gün bayerin bi kremini kullandık 3 gün geçti. Alerjik olabileceğini düşündüğü için birde koruyucu krem verdi onuda kullanmaya başlıycam bakalım bu akşam.
Suledogan05 Canim benim bebegimdede var 5 aylik suan hikoport diye bi krem kullaniyorum linolo krem kullaniyorum hipokort biraz kabuklandiriyo sonra tekrar kabariyo 2 yasina kadar gecmez dedi doktorumjz yeniler surekli dedi
Ayazingo Benimde oğlumun boynunun altında kızarıklar var atomik dermatit miş hipokort ve biodermanın kremini verdi sürekli yumuşak tut dedi ama pek işe yaramadı yüzündrkiler gitti ama boynunda hala var bide diş çıkarttık üstüne 🙈
Sheyma Benım oglumunda karnında bacaklarında yanagında var cok azda ama en cok karnı kuru kuru yara gbı😞mustela ve bepanthol kullanıorum bıraz sönüo ama gerı kuruo😞
Rabiatutal Benim kızımın yanaklarında var 5 aylık doktorumuz krem verdi gecirmedi baska doktora gittim o da krem vardı denedik ama o da gecirmedi arastırdım mustelanın kremini duydum şimdi onu siparis verdim iki gündür kullanıyorum inşallah o iyi gelir yanında da aloevara yağı göndermişler hediye olarak onunda egzema da cok faydası oldugunu duydum
Sheyma Bepanthol egzama kremi var sensiderm kortızon ıcermıomuş ona basladım bende mustela bırakıp gunde kac defa surmem laZm acaba😞bide kıyafwtlerınden yada benım yedıklerımden mı oluo acaba egzama