Hilalmiran Canlar dunde bi post acmistim oglum saatlerce agliyor diye dr göturdum megersem oğlum kolik olmus , neler tavsiye edersiniz ne yapalim o aglama krizlerinde kolik annneler yardimci olur musunuz
Oykumilam Hilalmiran bol sabir diliyorum aylarca cektim hala devam ediyo sanirim ara ara krizleri tutuo bize kimyon cayi anason rezene ihlamur cayi onerdiler hic biri bi ise yaramadi gaz icin cesit cesit damla kullandik en son doktorumuz fitil verdi son radde oydu o sekilde 6 ay gecti
Deletedmom348 Hilalmiran 5 aylık olduk hala geçmedi canım. Bazen azalıyor bazen artıyor ama her gün mutlaka kolik atağımız var. Mamayla besleniyordu mamayı değiştirdik hip e geçtik. Dr. Browns antikolik biberona geçtik biraz fayda etti. Hamak beşik aldık cenin pozisyonunda yatmak rahatlatıyor. Çok fazla atak olursa çarşafta sallıyorum veya arabayla gezdiriyorum. Bazen yüz aşağı yatırıyorum karnına yastık koyup. Bazen ılık suyla banyo ve masaj. Nbl probiyotik ve Sab sımplex her gün aynı saatte düzenli kullanıyorum bu da çok fayda etti. Biz kolikten çok fazla çektik. O yüzden bir doktor bulduk gittik. Bunları önerdi bize. Aguline şurup ta denedik o bize fayda etmedi. Daha kötü oldu. Gripe Water daha iyi deneyebilirsin
Hilalmiran Oykumilam Oykumilam kendim rezene ve kimyon cayi iciyorum dokturum bi ilsc onermedi suan olmassa fitil veririz bu cocuk aglamaktan catlamaz ya
Hilalmiran Deletedmom348 biz 2 ayligiz 5 aya kadar kafayi yemezssem iyidir , sanki ben ağlıyorum aci cekiyorum yok boyle bi sey su carsafi deniycem sap simlex kullanıyorum bakayim gidisata cok tesekkur ederm Rabbim sifa versin meleklerimize
Deletedmom348 Hilalmiran Amin canım ben teşekkür ederim🌺 Kafayı yiyecek kadar oldum bende annemdeyim sürekli gelip kalıyorum yoksa kafayı yicem🛑