aytiii Morcivert061 mugla merkezde değilim ama ınstagtamda emrah ergun diye bir doktoru beğenerek takip ediyorum. Bir bakin isterseniz.
Sdn1234 Morcivert061 muğlada burcu diye bir doktor varmış araştırma hastanesinde ona çok iyi diyorlar tabi ben gitmedim birde fethiye esnaf hastanesindeki ayla dönertaş ve yahya kemal koçyiğit
birkurabiyeannesi Muğla merkez soruyorsanız eğitim araştırma hastanesinde rüya hanım varmış çok duyuyorum adını,ama milasta Ali kavas ,ezgi Gencer, Bodrum’da da Ömer Orçun koçak Tavsiyemdir👍
Asya_25 Muğla merkez i bilmiyorum ama Ortaca Yücelen hastanesinde ufuk bey var ben memnundum esnaf hastanesinde serdar bey
Kabakcekirdegimiray Araştırma hastanesinde burcu kasap, sezen bozkurt köseoğlu rüya hanım eren akbaba iyi doktorlar özelde de kekovalı ve Emrah Ergün
Kabakcekirdegimiray Morcivert061 zaten özelde çok fazla seçenek yok. Bende doğumumu devlette yaptım inan muğlada en iyisi devlet. Ama pandemiden sonra randevu bulmak çok zor. İstersen direk hastaneye git sekreterden kayıt açtır hamile olduğun için öncelik tanırlar
Morcivert061 Kabakcekirdegimiray peki devlet hastanesini yoksa sıtkı koçman mı bide doktor tavsiyen varmı
Kabakcekirdegimiray Morcivert061 zatn sadece sıtkı koçman var canım. Sezen hanım burcu hanım rüya hanım hepsi çok iyi hangisine bulursan yapış 😀
Morcivert061 Kabakcekirdegimiray 😂 hadiya ben iki hastane var sanıyordum 😂😂😂 tamam çok teşekkür ederim
Kabakcekirdegimiray Morcivert061 siz doğru biliyormuşsunuz eski hastane menteşe devlet hastanesi olarak değişmiş üniversiteden ayrılmış bende yeni öğrendim 😱