Happy24 Kızlar görünürde bir şey yok ama elleyince elime minik beze geldi kızımda 5 aylık henüz , kıkırdak gibi harket ediyor bilginiz var mı nedir?
idil1990 Happy24 kucukken bendede vardi tam dedigin yerde barbunya kadar buyudukce gecti. Bi goster tabi ama cogalmadikca bence korkma
Gizemadaliya Happy24 benim kızımda da vardı doktora götürmüştüm diş ensede başın arkasında veya boyunda beze yapabilir demişti dişleri çıktıktan sonra kayboldu ama takip edin büyürse gösterin bi doktora bence ☺️
yaseminiscielif Happy24 aynısı benim kızımda da var. Benim kızım da 3 aylık. Ben de burda bekliyim bari.
idil1990 Happy24 evet hatta postu oluyunca yine elimle baktim hic bisey kalmamis.derinin altinda elle oynuyordu saga sola ve cocuktum hatirliyorum hep oynardim. Sonra sonra bitti gitti kendi kendine. Tutsan tutulmuyor kaymiyor. Sadece sal sog oynuyordu. Baska hic bisey yoktu
Gulsahek Benim kızımda da var 3 aylık. Doktora götürdüm ve doktor normal olduğunu söyledi. Zamanla kaybolur dedi ellememe mi söyledi.