BusraElaa Dündendir boğazım yanıyo öksürüyorum bütün kemiklerim kiriliyo bebeğimi bile kucağıma zor aliyorum sağlık ocagina gitcek gucum yok hangi hap veya bitkisel ürün iyi gelir bana nolur grip olup bebegime bulastirmaktan korkuyorum
Sltnbl2018 BusraElaa taze zencefil küp küp doğrayın limon da aynı şekilde üstüne bal koyun bir gece beklesin onu yiyin allah şifa versin çok iyi geliyor
Deletedmom04 BusraElaa dr sormadan ilaç vs burdan olmaz canım bende çok hastayım dr gittim ama hepsi aynı ilacı vermez ki bol sıvı tüket ıhlamur vs evi havalandırmayı da unutma ara ara çok geçmiş olsun salgın var herkes hasta :(
Zeynepeymen BusraElaa ballı ıhlamur ıc cnm bogazına iyi gelir anca ıhlamurla attım hastalıgı ıkı uc kasıkda balsız bebeğime verdm gecms olsn
Gamzesu Bebeğini ellerini yıkayıp maske kullanarak emzirebilirsin merak etme dikkatli olursan (öpmek yüzüne hapşırmak öksürmek gibi) mikroplar bebeğine anne sütüyle geçmez birde bulunduğumuz ortamı Aralıklı olarak havalandırın o süreçte başka odaya geçin bebekle ya da kalın örtüye sarın soğuğun direk gelmesini önleyin. Ihlamur kaynatın. İçine bal limon sabah akşam için. Eğer boğaz ağrısı varsa karabiber bulbiber atın. Çorba mutlaka için. Beslenme çok önemli hastayken. Ama koyu balgam öksürük varsa mutlaka doktora görünün. Bir sürü virüs var ortalıkta. Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin.
BusraElaa Deletedmom04 aynen canım inan disariya bile sadece hastane sağlık ocagi icin cikiyorum olunca oluyo işte
Nefessuram Babada parol yazdı bu kullan bebeğe zararı olmaz dedi o şekilde atlattım çok şükür ama yine doktora gözükün derim
Esiladuru Bende cok hastsyim cnm doktora gittim ilac verdi ilaci icince bebek emmedi ve ben bu halde ilaci kullanmiyorum bitki cayi iciyorum kafami kaldircak halim yok burnum desen surekli akiyo cocuga bulasicak die korkuyorum
btlbtl BusraElaa gecmis olsun ben 1 haftadir hastayim bogaz agrisiyla basladi sonra kotulesti salgin var 😷 bence daha kotu olmadan dr a gorunup ilac alin cok kotu oldugum gece anneme birakmak zorunda kaldim oglumu onada gecmesin diye :/
BusraElaa btlbtl eşim iki gün izinli olcak bugunde annem bizde bakiyo kuzuma halsizlik cok kotu yarin doktora gidicem parol yazcak baska bisey vermez ki