Kavruuukk cavrosay6 ben su vermiyorum daha ama ilaç vereceğim zaman başını yukarda tutuyorum oturur vaziyette o zaman olmuyo ama yatarken ne verirsem ben oğlumda öyle dediğin gbi tükürükten bile boğuluyo
cavrosay6 Kavruuukk ben yan yatrarak mama ve su veriyorm o zaman az boulugo.Dogdugundan beri kucakta yüzüstu mama yediremedm çok bouldugu içn😔.
Mom626363 cavrosay6 emerken veya biberonla vs bogazina kactigi zaman hemen agzindakini cikarin ve kaşının ortasini yukari yukari masaj yapin cekin yani yukari dogru
cavrosay6 Mom626363 canm sadece bişey emerken diyilki yani durduk yere birden bouluyo.kendi tüküründen bile😔
Balanne_ cavrosay6 canım ilk önce sakin ol korkma sonrasında bebek hemlink manevrası ile ilgili videolar izle kendini bilinçlendir. Öksürüyorsa eğer sakına sırtına vurma kendi çıkarıyor zaten o an.
cavrosay6 Balanne_ Yok canm oksürmuyo oksurse belkide bu kadar korkmam nefesi dernden aliyo ve çikaramiyo kipkirmizi oluyo.Hergün kaç defa boluyo😔
Adalist cavrosay6 bizimde öyle çok iyi anlıyorum. Bana da bunu biri tavsiye etti 1 aydır yapıyorum her boğulmada hiç ters çevirip vurmama gerek kalmıyor
Deletedmom50 cavrosay6 var kızım da öyle erken doğdu. Ve hep öyle olurdu şimdi ne içer öksürür 😂boğazında kalır sanki deliksiz ama tabi ozamanlwr senin gihi korkarak verirdim sakin ol cnm boğazında kalacak korkusuyla verme oda etkiliyor
Aydan123 cavrosay6 benim oglumda oyle yemek yerken deyil kusdugunda boguluyor bide burnundan geliyor kusdugu nefes alamiyor doktor oyle olunca bebeyi ters tut dedi