GoGirl Evde olmanizi istiyor haftada 1 gtmenizi ve buna iyi diyenler var bunun kararini siz verirsiniz esiniz ne karışabilir malimiyiz biz onlarin gecerli bir sebebi var mi mesela ?
Aralik2019 Bery_melik Bery_melik valla esimde bana her tartismada git diyo en sonunda 3 gun once bende ona sen siktir git bu ev benim ananin evinde kal dedim..ertesi gun esime haber vermeden annemin evine gittim aradi nerdesin gelmiyonmu diye hayir dedim 2 gun kaldim sonra geldim 2 gun icindede aradi acmadim geldigimdede hic bisey yokmus gibiydi.ama küsüm konusmuyorum.
Yigitefem23 Bery_melik ya simdi hergun hergun gidiyosan adam haklıdır . Kusura bakma canım.. hersey tadında güzel .. senin evib yuvan var demek eşin evinle onunla ilgilenmeni istiyor.
Denizanne O zaman sende babanın evine git daha da dönme. Kocan da olsa kimse anneni babanı ne zaman ne kadar görmen gerektiğini söyleyemez. Sizde anne babasınız umarım aynısını ilerde kendi çocuğunun eşi yapmaz bebeğinize
Birponcikannesi Bery_melik bende çok gidiyorum ama napayım kızım çok hareketli ve baş edemiyorum çok yoruyor annemin azda olsa faydası oluyor en azından bebege birseyler hazırlarken
Mom022 bu kadar tavizi nasıl verebiliyorsunuz gerçekten inanamıyorum. Ne münasebet ya. Kendinize koca mi alıyorsunuz sahip mi anlayamıyorum
otose_san Bery_melik dediği gibi gider gelmezdim, 3 defa kovacak, büyük konuşmak gibi olmasın ama süründüğünü görmeden de kesseler dönmezdim o eve