myloves23 merhaba iyi akşamlar güzel anneler😊😊🥰🥰nedir bu 1000 tl mevzusu? Hala yatmaya devam ediyor mu? Ben bundan 4 5 ay önce aldım 2. Yatıyormuş dün aradım yok dediler. Şimdiye kadar yatmazsa artık yatmaz galiba?
Eminayaz myloves23 vermiyorlarki bana vermediler yani pislikler durumumuzds yok yani anca zengine gider zaten
Aselmelekk Bende burdan gördüm eşim kendi üstune basvurmustu 1000 tl yardim almistik burdan gorup hemen aradi esim para yatmis pttden alabilirsiniz demisler yarin bakicak
Prensinannesii06 Aselmelekk merhaba canım bende almıştım mayısta şuan da bunu eşim söyledi bir daha alınıyormuş diye e devlette girdim onaylandı yazan başvurum şimdi süreç devam ediyor olarak gözüküyor tekrar mı yatırıyorlar ? 1000 tl alanlar bir daha alamıyor diye biliyordum ben şuanda 444 17 88 arıyorum daha açan yok ama ne diye sorcam aldım tekrar mı yattı dicem
Meryaku Aselmelekk nereyi aradınız acaba bebeğim var diye ben ptt ye gidemedim bakamadım nereyi arayıp sorabilirim
myloves23 Tugrulefem canım bir yere başvurmak gerekmiyor bunun için.. sen bi 144 ü ara belli olmaz belki de sana da yatmıştır
Aselmelekk Tugrulefem 4441788 bu numarayi arayip sorabilirsiniz yatmis mi yatmamis mi diye pttnin numarasi ama baya bekletiyo haberiniz olsun
Aselmelekk myloves23 ne zaman yatmis bilmiyoruz ben bugun tesadufen burdan yazilanlari gördüm öyle aradik hic haberimiz yoktu yatmis dediler hala inanmiyorum tabi yarin sabah cekebilcek mi
Tugrulefem Aselmelekk Bu uzuuuuunn bekleme sonunda biri çıkıyor mu tele ? O kadar bekliyorum boşa cıkmasın
myloves23 Aselmelekk hayırlı olsun canım o zaman yatmıştır mutlaka. Inşallah bize de yatar 2 oğlum var küçük
Mommyyy_1 myloves23 haziranda başvuru yapmıştım e devşetten baktığımda süreç devam ediyor yazıyordu 🙄
myloves23 Mommyyy_1 canım sende ara bak en iyisi çoğu kişiye öyle yatmış zaten süreç devam ediyor diyormuş hala
Minikannesi00 Mommyyy_1 e devletin arama kısmına sosyal yardım bilgileri sorgulama yaz canım. Çıkan sayfada yatmışsa yazar zaten. Yatmamışsa adına olan yardım bulunmamaktadır diyor
Aselmelekk Tugrulefem arkadasimda aradi ona yatmamis bize yatti herkese olmuyo sanirim ama ilkide yatmamis surec devam ediyoruz yaziyomus hala