Eymenecemm Bernaaa aptamil kullanıyorum çok mama denedim bu daha doyurdu onu sıksık istemiyor ve gaz yapmıyor
qulistann Bernaaa bende basladim biraktim alerji oldu kizim ondan oldugunu düsünüyorum yarın belli olacak
Bernaaa Mucizelerveanneleri anladım canım. Daha küçükler ondan olabilirmi. Gerçi gazlı bir bebekler mi bilmiyorum da ondan olabilirmi ?
Mucizelerveanneleri Bernaaa kolik değiller ama gazlılar,bebeklerimden bir tanesi birkaç kere çıkardı yediği mamayı ,bilmiyorum Zaten anne olunca insan azbiraz paronayak oluyormuş 🙃
Bernaaa Eymenecemm bebekden bebege degişiyor demek. Aptamil gaz yapıyor diyorlar kimisi çok güzel bir mama diyor.
Eymenecemm [bilinmeyen] bebekten bebeğe değişiyor demekki bundan önce SMa kullanıyordum iki saat dolmadan istiyordu şimdi aynı miktar vermeme rağmen üç saati buluyor istemesi
qulistann Bernaaa boyun altinda kızarıklık oldu aksamda tüm sırtı doldu igneyle biraz düzeldi bnce takip ederek verin
Eymenecemm [bilinmeyen] doğrudur hippi çok önerdiler ama almadım bu ay sonu dördüncü ayımız bitince hipin kaşık mamasına başlayacağım bakalım o nasıl