Nurlivabgr Arkadaşlar ben 20 ağustosta sipariş verdim ama hala elime ürünüm ulaşmadı maalesef 😣😒 bie umut hala bekliyorum haberdar ederim sizleri .😌
Batuhanimmm Dolandırıldık bence site Google da çıkmıyor bile zar zor buldum siteyi mama sandalyesi yok site de başka şeyler var ben bişey anlamadım unutun bence mama sandalyesini. Bir kişiye gelmişti ya oda sanırım adamları 🤷
Rumi Aynen gelmicek bence de benim karttan para çekildi bilgim dışında kredi kartlarımı iptal ettirdim dikkat edin sizde
Zeynemira Rumi Rumi ne kadar cekilmiş ve bellimi nerden cekldiği ya dolandrldıysak sayet bir cok insan sipars verdi ne yaplabilr ki
Rumi Ben bankaya itiraz ettim limitim yoktu çok 180 çekildi İstanbul üzerinden kerimcandurmaz kozmetik olarak paramı iade ettiler kartım da kapatıldı
Zeynemira Rumi gecms olsun diyelim bn simdi siteye baktım mama sandalyesi ve bebek malzemeleri kaldırılmıs ya herkes cok aldı bitti yada dolandırıldık 🤭
Rumi Zeynemira 3 ay oldu ben vereli sipariş bence de hepimize geçmiş olsun ne şifre geldi alırken ne bişi direk çektiler mama sandalyesi alırken dikkat edin siz de umarım kimseden bişi alıp çekmezler bidaha
Batuhanimmm Rumi biz sanal kartla yapmıştık Allah’tan başta ne olur ne olmaz diye yeni site sanal kartla yapalım dedik o konuda sıkıntı yaşamadık
Kenanuysal Batuhanimmm sitenin ne oldugunu bilmiyorsuniz gidiyorsunuz sanal kartla alisveris yapiyorsunu🙂
antropologanne akakabulut Evet tütsü aldım hemde aras kargo ile geldi 😂😂😂😂😂😂😂 Madem bir halt yiyeceksin bari kullanici adini degistir 😂😂😂😂
Denizmi https://reportfraud.ftc.gov/#/form/main arkadaşlar sportinpro denen siteyi dolandrciliktan form oluşturup şikayet edelim link e tıklayın
Zeynemira Geldi ama maalesef e bebekten istedigim bir ürün kargolanmis aradim da ups kargo olnca bian sportnpro dan geliyor sandm 😔😔😔
Zeynemira Sportinpro sayfası kapatilmis şükr herkese gecmis olsn sayemzde zengn oldlar haram zkkm olsn