Maryhoney Bebeğim bugün tam 1 yaşında yarın aşıya gidicez şuana kadar asılarda ateş çıkmadı çok şükür gitmeden önce calpol verdim yarınki herkes zor diyor korktuk açıkçası öyle mi acaba
Merve Maryhoney bizde yaptırdık yaptırdığımız gün 10 saatlik yola çıktık hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Deletedmom238 Maryhoney benimki de Kasım da olacak bir yaş aşısını yumurta alerjisi vardı 9 ay aşısından çok korkuyordum ateşi olmadı ama çok mızmızlandı inşallah bir yaşta da bişey olmaz 😬
Yarim0307 Maryhoney daha önceki aşılarda ateşlenmedi ise korkma bende 20gün önce yaptırdım hiç sıkıntımız olmadı şükür
Maryhoney Merve benim bebeğim doğuştan tiroid hastası. Cuma günü de doktor kontrolü var aşıdan bı gün sonra da tsh için kan vercek etkilenmez umarım
Maryhoney Deletedmom238 bize 9 ay aşısı yapmadilar valla o da yalan oldu oylr bı asi yok dedi sağlık ocağı
Maryhoney Deletedmom238 az önce aşıdan geldik sordum şuan olcak zaten o aşıyı dedi ve oldu 😀 hadi hayırlısı bu gece nöbet var
Deletedmom238 Maryhoney bizim de zor geçmişti bende neredeyse hiç uyumamıştım diş çıkaracak onun da huysuzluğu vardı bi tane çıkmış dişi 😇😊
Deletedmom238 Hatce2525 evet bi haftadan fazla oldu yapılalı kan tahliline de baktılar yazık yavrum aşıdan ağlamadı kan almak için canını çok yaktılar ağlaya ağlaya sesi kısıldı
Deletedmom238 Hatce2525 kan değerine bakacağız demişlerdi 9 aylıkta sanırım herkese yapmamışlar ama bize yaptılar yani keşke yapmasaydım bende ayağından aldılar kanı hala ayağına dokununca korkup ağlıyor iki ayağını da mahvettiler