Ayseee27 Kızlar mamayı içiriyince dilinde pütür pütür sür kalıntısı oluyor tabaka gibi pamukçuk haricinde o zaten var birazcık dilinde ama mamayı içerken bi bakıyorum dilinde hep sizce neden oluyor bu
imgesi Ayseee27 canim o mamayi.iyi karistirmadgndan oluo… bide.mamayi yaparken kullandgn suyun sicakligida cok onemli… bizde de bi ara aynisi oluodu cnku
Pelo_00 Ayseee27 mamayı iyice çalkalayın ve su ısısına dikkat edin. Mamadan sonra birazcık su verebilirsiniz pamukçuğu önlemek için.
NisaMomyy Ayseee27 mamadan sonra su ver dediler bize pamukçuk olmasın diye ben veriyorum doğdugundan beri hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım
Ayseee27 Pelo_00 kaşıkla karıştırıp sonrada çalkalıyorm sıcaklığınıda çok sıcak olmamasına dikkat ediyorm
Cihangir20 Ayseee27 candi.pak kullan ilerleyince boğazda da oluyo biz yaşadık ve devam ediyo bu ilaç rahatlattı bitkisel doktor verdi
Eternity Ayseee27 Anne sutunden daha kalin yapida cunku. Ben her biberon sonrasi su verdim ve doktorun onerisiyle gunde 3 kere gazli bezi serce parmagima dolayip gliserin ile sildim. Ama su vermiyosaniz ki mamada verilmeli bence, ayni sekilde gazli bezi serce parmaginiza dolayip kaynatilip ilitilmis suya batirip silin dilini yoksa pmukcuk olur
Eternity Ayseee27 mamayida dogru sicaklikta yapin, ben ilk basta 50 derece suyu az koyup mamayi koyup karistiriyorum, sonra oda sicakligindaki suyla karistiriyorum mesela, tamamiyle karismis oluyor
Cihangir20 Nergisim09 merhaba 2.günü fayda etti 1 hafta içinde yok oldu tel bu geçirdi ve çok fazlaydı bizde
Cihangir20 Nergisim09 evet evet bizim boğazına kadar inmişti artık sesine bile etki etmişti ben çok faydasını gördüm birde ılık suya karbontı dökün ince bir tülü parmağınıza dolayın her akşam her sabah bu şekilde temizleyin çok faydalı olacak ilaçla ikisi çünkü biz çok ağır geçirdik pamukçuğu sesi kısılmışı oğlumun
Diilaraa04 Ben eczaneden gazlı bez alıp ılık suya batırıp parmağımla temizliyordum bi kaç güne geçti ondan sonra da bir daha olmadı