VERA19 Deletedmom348 Nivea yüz temizleyici ile yıkıyorum her akşam,sadece bunu yapabiliyorum maalesef🙈 15 günde bir falan da kağıt maske uyguluyorum canlılık veriyor
Mucizem_06 Deletedmom348 keçi sütü sabunu kullniyorum cildi derinlemesine temizliyor ama sipariş ettim onun yosun sabunu göndermişler bı demicem baklim vakit buldukça da kil maskesi yapiyorum
Arasannesi Deletedmom348 her sabah ve aksam neutrogena piling ıle temızleyıp loreal’in nemlendırıcısını sürüyorum.hafta da 1-2 defa da altın maske yapıyorum
Deletedmom348 VERA19 Kağıt maske hangi markanın acaba? Ben de artık böyle hafta da bir veya gece yatarken bakım yapmak istiyorum
VERA19 Deletedmom348 Garnierin kileri denedim şimdiye kadar hep🥰 Bir siyah maske vardı instagramda makyaj bloggeri Selin Yağcıoğlu önermişti herkes çok memnundu onu da merak ediyorum farklı markaydı🤔 Birde arada bir sodayla yüzümü yıkarım pamuğa döküp.Canlılık veriyor🤩
Deletedmom348 Mucizem_06 Keçi sütü sabunu almıştım bekarken bir kaç kez denemiştim. Ama sürekli olmadı. İyice saldım ya
Dn123 Deletedmom348 her akşam duştan sonra dolapta sakladığım gül suyu sürüyorum sayılır mı 😀😀 bu arada duştan çıkmama rağmen yüzümü yine temizledigine inanıyorum 😀
Blackcloud He birde duşta beyaz sabunla temizliyorum, cildim karma olduğu için iyi geliyor birazda olsa.
Arasannesi Deletedmom348 evet canım memnunum bır de peeling fırçası kullanıyorum elle degılde onunla uyguluyorum.guzel temızlıyor
Blackcloud Deletedmom348 Liflede destekliyorum, beyaz sabunu lifte köpürtüyorum, hafifce dairesel hareketlerle yüzümü temizliyorum. Peeling etkisi oluyor.😊👍🏻
Dn123 Adabkc benimki gülbirlik iae yaradığını düşünüyorum özellikle soğuk olması önemli. Hatta buz kalıplarına dolup öyle de yüzünüz e surebilirsiniz
Minime Deletedmom348 yüz temizleyiciyle yüzümü temizliyorum nemlendirici mi sürüyorum 2 saatte bir de güneş kremi 🧴 daha fazlasını yapacak halim olmuyor 😂
Zeybeybel Deletedmom348 hiçbişey sürüyorum ve cildim çok güzel. Hep sorarlar ne yapıyorsun diye. Makyaj yapmıyorum teni Yıprattıpına inanıyorum.