As1ioz Deletedmom16 inanmazsn belki ama cıkarıyorum huysuzlanıyo takıyorum uysal denedim kaç kere tesadufmu bilyprum ama alt iki diş cıkardık ne ates ne ahrı cok sukurr
Efemm Deletedmom16 bnde de yaradı aynen farkı görürsün zaten https://instagram.com/melekanneem?igshid=1jn4cmkt2g879 ben burdan aldım
Arasannesi Deletedmom16 alırken herkes sosyal medyada ne oldugu bellı olmayan sayfalarda n getırtıyo.bundan kastım adam damla kehrıbar bıle satmıyor yanı toz halınde olanını satıyor zaten yatıştırıcı ozellıgı olan damla kehrıbar ben dıkkat edıyorum kımse alırken buna dıkkat etmıyor
ozlemmyldz Ben açıkçası kehribar bileklik aldım, faydasını bilemem fakat instagramda babayımbaba sayfasında bir açıklama okudum ve direkt bileğinden çıkardım. Okumanızı tavsiye ederim
senceumrumdam1 Deletedmom16 aşkım biliyorum ki huysuz bebek çok zor benim kızım huysuz bi bebek değil ama bazen huysuzlaştığında bile dayanacak gücüm kalmıyor ama ne olursa olsun en doğal yollardan gidiyorum onu duş aldırarak rahatlatmaya çalışıyorum ne bilim altına serin şeyler seriyorum süpürge sesiydi fönüydü beyaz gürültüydü yağmur sesiydi anne karnında ki sesti hepsinden dinleye dinleye açıyorum uyutuyorum böylelikle gün boyu işimide yapmış oluyorum. Biliyorum eminim ki evladını hepimizden daha çok düşünüyorsundur nasıl rahatlayacağını da bizden iyi biliyorsundur ama birde böyle dene bakalım hep doğal ilerle birde ben çok okudum iki huysuzluk yapıyor diye bebeğine calpol içiren bile var sen düşün
Esmeler2 Ben erzurumadan aldım sertifikalı. Takmadan önce kızım az huzursuzlukla bi diş çıkarmıştı. Taktığım gün ateşlendi huzursuzluk en üst seviyeye çıktı😂 yani bizde ters etki yaptı. Ama bi yerde duydum kolyenin bi süre suda bekletilerek enerjisi alınabiliyormuş
Deletedmom16 senceumrumdam1 aa kuzum bunların hepsini deniyorum benım kızçenin belli saatleri var akşam 8 oldumu tık açılıyor o gözler artık saatlerce ağlıyor gazını alıyorum gaz damlası banyo vs yok viyak viyak yıkıyor ortalığı bide dakika başı kusuyor kıyafet kalmadı artık🤣