mavisimmm20 Kizlar bugün aldım dha önce elektirikli kullaniyordum ama bebeğim emmiyor mochi pompayla bebek emerken kendisi sagim yapıyormuş normal manuel sagim nasıl yapılıyor kullanan var mı
Deletedmom334 mavisimmm20 mochi kullanıyorum ama öyle aman aman bi sağım beklemeyin, diğer göğüsten akanlari topluyor desek daha iyi olur
AliYekta15 mavisimmm20 bende mochi kullanıyorum ve çok memnunum . İlk 1 ay elektirikli kullandım . Daha sonra mochi kullandım sağım yapmak için ve 100-110 cc süt çıkıyor tek seferde.
Deletedmom334 mavisimmm20 elektrikli ya da manuel pompa gibi bi performansi yok, bi göğsü emzirirken diğerinde de bi sızlama ile birlikte süt sızması olur ya onu topluyor daha çok
Deletedmom334 mavisimmm20 bebeğim şu an 5 buçuk aylık, 20cc anca çıkıyor, gun içinde biriktiriyorum işte anca 100cc falan oluyor, onu da bi ara veriyorum, artk ek gıdasına katmayı düşünüyorum
Deletedmom334 mavisimmm20 bebeğin kaç aylık? Ben ilk aldığımda henüz 1 aylıktı ve göğsüm terbiye olmamıştı, o zamanlar tek seferde 100cc kadar çıkabiliyordu, ama göğüs terbiye olduktan sonra sadexe bebek emdikçe süt geliyor 🤷
mavisimmm20 Deletedmom334 3 ay 11 günlük bende elektirikli pompa kullanıyordum herkes mochi çok güzel diyince merak ettim aldım ama olmuyor 😂
FirinSutlac mavisimmm20 canım diğer makineler gibi düşünme sağım yapmıyo. Bebek bir göğsünü emerken diğer göğsüne takıyorsun ondaki sütü topluyor. Gerçi tam topluyor denmez bende aldım sütüm yetmiyor mu acaba diye bakmak için fakat çok gereksiz bir ürün pişman oldum bir iki kullandım kaldı öyle bir işe yaramıyor
AliYekta15 mavisimmm20 bebek emmezken ben sağım yapabiliyorum. O zaman 100-110cc süt çıkıyor . Benim için büyük kolatylıktı diğer makinelere göre
mavisimmm20 AliYekta15 nasıl yapılıyor peki ben yapamadım kendii mi sağım yapıyor yoksa biberonu bastırıyor muyuz?
AliYekta15 mavisimmm20 mochiyi sıkıp bırakıyorum o kendiliğinden akıyor . Sütün az geldiğini gördüğümden yada mochi de bolloşma hissettiğimde tekrardan sıkıp bırakıyorum kendiliğinden doluyor canım