tombikannesi kılıfları beğenmediğin için sevin ama gerek yoktu .ses etme sevmediysen bahane olur.söyleme de eşine.evet boyanın işe yaradığını duydum ama nasıl oluyor bilmiyorum.canım biz o sene bir bitlendik valla eczane zengin olmuştur😂😂😂.ben,eşim,iki çocuğum,kaynanam(ki evlerimiz ayrı minübüsle 40 dk sürüyor hafta sonları gidiyordum belki o ara kadına da bulaştırdık😂😂😂)görümcem ve oğlu(onunla da ev mesafem aynıydı)kaynanamın üst komşusu ve 3 çocuğu.biz kadınlar hemen saçları erkek gibi yaptık😂.en komiği de kocamdı başında bitler gezerken ve sirkeler nasıl belli oluyordu😂😂😂.ve bu adam çalışan insan yani umarım kimse farketmemiştir o dönem.hadi biz testtürlüyüz dışarda kimse fark etmezdi.kızımı okula hazırlarken saçlarını tarayıp örerken görmüştüm kocamandı yaaaa.pirelendiğimiz sene de bi o kadar komikti.o zamanda görümcemin ve benim evi basmıştı.(beraber mesire alanı gibi bi yere gitmiştik o gece aradı beni.dedi ki "kızımın üstünde zıplayan bişeyler var üstünü değişirken fark ettim siz de var mı"ben de gayet rahat "yooooo"dedim emin bi şekilde.teli kapattım bi de eşime "ayyyy ablanlar kesin pirelenmiş bu zamanda hadi bit dese tamam da pirelenmek nedir ya"falan yaptım.sabah bi kalktım yerde uzanıyorum hava çok sıcak.bizimde parkeler beyaz.baktım minicik bişey dokunmamla zıplaması bir oldu.😂😂😂.ilaçlamaya para verdik ona mı yanayım,3 gün eve giremedim ona mı,yoksa yeni bitirdiğim evin yaz temizliğine tekrar hiç yapmamış gibi başlamama mı.inan yaz temizliği daha kolaydı.herşey yıkanıp ütülenmemişti en azından.herkesin dolabını döküp yıkayıp ütülemiştim.tekrar halılar yıkandı,nevresimler,çarşaflar,yastık kılıfları ya evde aklına ne geliyorsa işte.